Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tini korodban milyen hatással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini korodban milyen hatással volt rád, hogy nagy farkad volt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok aki koraérett volt és 14-15 éves korára már 18 cm körüli volt a farka. Nagyobb magabiztossággal csajoztál vagy a tesi öltözőben szívesebben vetkőztél le a többiek előtt alsónadrágra? Esetleg büszkélkedtél vele, hencegtél?

szept. 30. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Igazából 15 évesen volt az első barátnőm, ő mondta először hogy nagy, ettől lettem igazából magabiztos, utana már simán vetkőztem az öltözőben, illetve a koliban se szégyellősködtem ha át kellett öltözni, vagy zuhanyzásnál.
szept. 30. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hencegtem vele. Sokáig azt se tudtam mekkora a normális. Nem nézegettem mások farkát :-D

F

szept. 30. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

17 éves koromig azt se tudtam, hogy nagy. Barátnőm se volt addig.

Gondoltam átlagos de az első jegyezte meg nagy a farkam

szept. 30. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
mivel itthon tesomnak is nagy meg apának is sokáig azt gondoltam ez a normális.
szept. 30. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Hány éves vagy?

szept. 30. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem nagy hanem szép. A partnereim rendre megjegyzik. Már a képre is. Emiatt bár nem vagyok helyes volt bennem magabiztosság.
okt. 1. 10:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Irigykedem, nekem 16 cm , de 14-15 évesen nem volt több 13 nál
okt. 1. 10:36
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Igazából nagyon vegyes élményeim vannak ezzel kapcsolatban, bár jobbára talán mondhatom azt, hogy mostanra kialakult egy összességében pozitív kép az egészről.

15 évesen volt először barátnőm, akivel nem sokáig voltunk együtt, de istenítette és még szakítás után is körbeadta az infót (egy suliba jártunk), így néhány barátnője is tapasztalhatta később az élményt. Sajnos ennek következtében annyira magabiztos és túlontúl nagyképű lettem, hogy a saját osztályomban és a saját baráti társaságomban is bőszen vagdalóztam a ténnyel, mivel többen voltak akik alátámasszák az állítást. Talán az irigység, talán csak a nagyképűségem, bárhogy is, elég nagy gátat vert közém és a többiek közé, így a kezdeti átlagos srácból az egyik legkevésbé népszerű lettem, elég hamar elszigetelődtem a többiektől a suliban. Ez kitartott kb érettségiig, sok barátom nem lett emiatt, viszont annál több egyéjszakás kalandom volt.

18-19 éves korom után kezdett szép lassan kialakulni bennem az, hogy ha visszaélek ezzel a dologgal, akkor túl nagy negatív hatást fog az életemre gyakorolni, és bár azóta azért kiélvezem folyamatosan az ezzel járó előnyöket, az arcomból sikerült visszavennem annyira, hogy ne legyen káros. Most vagyok 25 és még mindig inkább megcsodálják és önfeledten élvezik, mintsem hogy valakinek esetleg túl nagy lenne. Ezt szoktam gyakran olvasni, hogy valakinek a 18-19-20centi hatalmas és nem is élvezetes az együttlét, de esetemben ez nem jellemző hálistennek.

okt. 1. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

Sokáig nem tudtam,hogy nagynak számít a méretem!

Egyszer egyik unokatesóm látta ebredésem előtt állva mikor náluk aludtam ,és kérdőre vont, hogy nem is mondtam,hogy anakonda van a lábaim közt!

Onnantól kicsit szégyenlős lettem , de a barátnőm elérte az ellenkezőjét

okt. 1. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Úszóedzés után a zuhanyzóban a többiekét látva hamar kiderült számomra, hogy az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem. Nem mutogattam magam, de nem is takargattam, mert tudtam, hogy nincs mit szégyellnem. Sokszor észrevettem hogy a többiek odapillantanak, megszoktam már azóta.
okt. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!