Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini korodban milyen hatással volt rád, hogy nagy farkad volt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok aki koraérett volt és 14-15 éves korára már 18 cm körüli volt a farka. Nagyobb magabiztossággal csajoztál vagy a tesi öltözőben szívesebben vetkőztél le a többiek előtt alsónadrágra? Esetleg büszkélkedtél vele, hencegtél?szept. 30. 15:39
11/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy áldás. Sok előnyöm volt belőle. Nem egy csajt csak ezért kaptam meg.
12/12 anonim válasza:
Igen, sokat segített. Gimiben amikor megtudták hogy nagy van, több lány is kereste a társaságomat és utána már egy kis csajozással könnyen megvoltak.
Nagy magabiztosságot adott, hogy szinte mindegyik lány elképedt rajta, amikor először meglátta és sokan meg is dícsérték.
Lankadtan csak átlagos, szóval öltözőben nem látszódott.
Kifejezetten nem reklámoztam magam, a lányok megtették azt helyettem a barátnőiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!