Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk tinikorban volt ra pelda hogy haverral/haverokkal vertetek?
Figyelt kérdés
Ha igen egymaset vagy csak sajatotma 00:52
1/17 anonim válasza:
Csak úgy hogy a haverom már aludt. Én meg egy bizonyos dolog miatt nagyon fel voltam izgulva, és kivertem mellette.
3/17 anonim válasza:
Több haveri társasággal volt olyan, de hamar rájöttünk, hogy nem kéne. Meg egyszer 32 éves voltam, és egy 44 éves ki akarta verni velem.
4/17 anonim válasza:
amikor családdal laktam és nem párommal még fiú tesóm mellett masztiztam és ujjaztam magam miközben aludt 🙄
L
5/17 anonim válasza:
Igen,volt ilyen.Egy sráccal rendszeresen csináltuk
6/17 anonim válasza:
Igen, vertük együtt egymásét. Aztán petting, majd szex is lett.
7/17 anonim válasza:
Unokatesómmal, de csak a sajátunkat sajnos.
8/17 anonim válasza:
Nem, szerencsére
Volt egy srác aki akarta de nem bíztam benne, csak be akart szivatni
9/17 anonim válasza:
Több közösség tagja voltam. És 12-16 között ezekkel vertem:
- általános iskolai osztálytársak
- gimisek
- zenetáboros társak
- egyházi szinjátszókör
Mindenhol spontán volt de sose egymásnak. Egymásnak csak 2 haverral akiknek én “eröltettem”
10/17 anonim válasza:
Még nem volt ilyen, de nagyon szeretném. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!