Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk tinikorban volt ra pelda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk tinikorban volt ra pelda hogy haverral/haverokkal vertetek?

Figyelt kérdés
Ha igen egymaset vagy csak sajatot

dec. 28. 00:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
rendszeresen középsuliban
dec. 28. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal, osztálytársakkal többször is volt. Legtöbbször csak a sajátunkat, de volt, hogy egymásét. Egyszer egy középiskolai (megyei) versenyen, a velem közös kollégiumi szobában elszállásolt fiúval, de vele nem egymásnak csináltuk.
dec. 28. 12:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Először magunknak de később volt hogy egymásnak.
dec. 28. 12:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

haverokkal leginkább magunknak csinaljuk de volt már egymásnak meg egymásra élvezés 4en szoktuk csinálni

meg tesi öltözőbe is ha nincs utána óránk néha kiverjük

meg unokatesommal szoktam néha

dec. 28. 15:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyen még nagyon fiatal koromban, akkor kezdtem az általános iskolát, nem tudtuk még, hogy mit csinálunk. Aztán általános iskola 8. osztályában vertük együtt osztálytársammal, de elő se vettük, csak nadrágon belül. Ezt követően középsuliban volt néhány osztálytárssal recskaverseny az öltözőben, de ott sem néztük meg egymásét, csak egymás után kivertük a wc fülkékben és az eredményt láttuk. Voltam kolis egy évig, ez idő alatt két alkalom volt, mikor kivertük egymás előtt is, de még mindig nem érintettem ekkor farkat, illetve az enyémet sem fogták meg. Aztán érettségi után és a nagybetűs életbe kilépve egy korábbi haverral jöttünk össze egy ferdébb estén akivel kivertük egymás mellett, aztán később közösen vettünk egy guminőt kísérletezésre, majd meg is fogtuk már egymásnak. Ezzel a haverral évek óta összejárunk ritka alkalmakkor :)
dec. 28. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy regebbi haverommal 17 evesrn tesi öltözöbe mikor mar mindenki kiment, haverom elkezdte mutogatni a farkat.

Egy idö utan allt is neki.

Engem meg nem zavar mar akkor se mikor egyre közelebb jött hozzam.

Vegül mondta hogy menjünk el wcre megmutatja ahogy kiveri, en meg kivancsi voltam es bementem vele.

Aztan mivel en leültem a wcre egyre közelebb jött hozzam es mikor mar kb 10 centire volt a farka a szamtol mondta hogy athatok ra puszit is. Persze addig kerlelt mig megtettem neki.

Aztan mar nem tudott leallni.

dec. 28. 16:11
 17/23 A kérdező kommentje:

na az en elmenyem

osztalytarsal jott ossze hogy egyutt mentunk haza egy darabon es a szexrol meg ilyen temakrol beszeltunk es felallt mindkettonknek ezt kozoltuk is majd athivtam spontan

atjott es mar tudtuk mi lesz beertunk a szobamba es leultunk az agyra, csak ennyit kerdezett: Csapatjuk?

levetkoztunk es egymasnak kivertuk

dec. 28. 17:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem kimaradt. :(
dec. 29. 18:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan volt hogy megfogtuk egymásét. De mostmár szerintem tovább vinném a dolgot🙄
dec. 30. 11:17
 20/23 SzoptimuszFővezér ***** válasza:
52%
Persze, volt hogy hajnaltól pirkadatig vertük
dec. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!