Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdik el érezni a domináns emberek, hogy ők ilyen típus?
Figyelt kérdés
Ha ilyenek vagytok, mikor éreztétek ezt először? Tiniként?aug. 26. 16:34
1/7 anonim válasza:
Biztosan van, aki tiniként már érzi, bár szerintem ehhez - mint általában a BDSM-hez - érettség és tapasztalat szükséges.
De nem szeretnék más nevében beszélni, én a harmincas éveimben kezdtem érezni, egyre több ilyen jellegű visszajelzést, elejtett megjegyzést kaptam partnerektől és ez erősített meg abban, hogy ez az én utam.
2/7 anonim válasza:
Nekem 18 évesen volt egy srác aki kérte alázzam. Nem igazán értettem, béna voltam. Aztán máshogy mondta. Mondta csináljak bármit amit akarok, adjak pofont, stb. Aztán én csináltam taliról talira többet. Aztán rájöttem élvezem hogy hatalmam van. Így lett világos hogy szívesen dominálok. Persze az azóta is megmaradt hogy szeretem ha eleve engedelmes a szolgám, de izgat ha neki nem jó érzés valami pl. Érdekes felfedezés volt.
3/7 anonim válasza:
1 sráccal voltam. Ő kérte adjak pofont. Adtam. Később volt egy aki kérte dugjam a száját. Ezek nem tetszettek. Ekkor 16-17 lehettem. Aztán 20 évesen lett egy szexpartnerem aki kérte hogy vegyem videóra ahogy orálozik. Majd ezután hogy köpjem le, stb. Aztán rájöttem élvezem. Többször is találkoztunk vele. Aztán egyre több minden lett és közbe rádöbbentem élvezem. Szóval szerintem nem az van, hogy eleve tudod.
4/7 anonim válasza:
Mindkét oldalon gondok vannak a toronyban.Hiába dumáljátok ezt ki. Ép lelkű és normálisan szocializálódott ember nem aláz senkit és nem aláztatja magát.
Ma már egyre több ilyen van, férfiben,nőben.
5/7 anonim válasza:
Na, megjött ide is az ész, az ép lelkű és normálisan szocializálódott ember, személyesen.
Köszönjük, Emese.
7/7 anonim válasza:
Fiatalon vonzott az irányítás kötözés gondolata mindkét oldalon de csak 30 felett tudtam megèlni.
45 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!