Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a hétköznapi életben alapvetően domináns, "bossy" típus. Hogyan hozhatnám ki belőle szexuális téren is a dominát? (bdsm)
Ezt mondd meg neki igy egyenesen. Mi az egyenes beszedet szeretjuk. Nem birjuk a celozgatast stb.
Egy bossy no
Beszelj vele
De egyaltalan nem biztos h a szexben is dominans akar lenni
Pl en az eletben dominans vagyok de a szexben ezt nem annyira kedvelem ott vagy egyenlo felkent vagy kicsit alavetetkent erezem jol magam
Én is "bossy" vagyok. Ágyban nagyon sub.
A kettő nem függ össze. Ha nem jön be neki az, hogy subkènt viselkedsz, férfikènt se fog rád tekinteni már. Úgyhogy inkàbb beszélj vele
Én is ilyen vagyok a hétköznapokban, a szexben az ellentéte izgat, ha más irányít.
22/N
M?ár nem hozod ki belőle, ha eltaposott és megszerzett téged magának és a megrökönyödésével leuralt és azt csinál veled amit akar.
A nőnek kell a férfi után menni és az otthonában kell saját döntésekkel a szabadságot megélni, de a te irányításod alatt.
Had legyen az asszony otthon a királynő de te vagy a király.
Ha nem így van akkor a szexuális érdeklődése ellaposodik és titokban más, kihívást jelentő pasit fog keresni akihez képest te csak papucs vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!