Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mas is csinalt mar ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is csinalt mar ilyet legjobb barattal? Erdemes lehet kiprobalni vagy kesöbb megbanhatom?

Figyelt kérdés

Haverommal megbeszeltük hogy ha szilveszterig nem sikerül csajjal lenni akkor kiprobaljuk milyen kiverni egymasnak.

Egyikünknek sincs baratnöje mar több mint egy eve es nagyon hianyzik mindkettönknek.

Ezzel együtt a szex is, es arra gondoltunk kiprobaljuk szilveszterkor, hogy milyen ha a masik csinalja, mert ugyis együtt leszünk, iszogatunk majd,bulizunk stb. Szerintetek erdemes ebbe belemenni?

dec. 15. 14:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi utoljára kistiniként csináltunk ilyet, meg még többet is. :) Jó volt, szép emlék. Szóval nincs semmi, ha kipróbáljátok. Ha nem jön be a dolog nem csináljátok többet, ha meg bejön, akkor egy plusz közös szórakozási lehetőség.
dec. 16. 23:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan "heterok" vagytok, akik majd tobbet akarnak, majd nezd meg... De legalább hamarabb rajottok hogy biszexek vagytok. Az hogy a baratsagotokra milyen hatassal lesz a szex, azt nem lehet megmondani.
dec. 17. 14:55
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
Én szivesen segitek mindkettőtökön🤭
dec. 18. 14:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is ilyen egy barátommal. Vele csak ennyi volt. Évekkel később egy másik barátommal sok más is volt.
dec. 19. 00:19
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne ilyen barátom nekem is.😊
dec. 29. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!