Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire megcsalas hogyha van baratnöm de neha kiverem a legjobb haveromnak?
Baratnöm egyszer azt mondta hogy az nem zavarna ha fiuval lenne barmi.
Viszont nem tud rola.
Valld be neki. Ha tényleg szeret és nem zavarja hogy a haverral is van ez-az... akkor legalább tiszta lesz a lelkiismereted. És valóban kiderül, elfogadja e hogy biszex vagy...
Amíg a háta mögött csináljátok, akárhogy is nézzük, megcsalás. Csak másik neművel csalod meg.
Figyelj, én is bi vagyok és nekem is van hetero kapcsolatom évek óta, mégis elő-elő fordul, hogy haverral kiverjük egymásnak stb. Dugás sosincs.
Kapcsolatunk elején a páromnak említettem, hogy volt ilyesmiben részem már és azt mondta, hogy ez nem zavarja, csak ha csinálom nem akar tudni se róla. Viszont csak saját nemmel és csak dugás nélkül.
Mióta együtt vagyunk egyszer sem kellett megkérdezze, hogy épp hol vagyok, vagy mit csinálok, mert sikerült mindig úgy intéznem (néhány havonta) ezeket az összefutásokat haverral, hogy ne tudjon róla a párom. Tökéletesen harmonikus kapcsolatunk van, mindent megkapok tőle, csak haverral ezt a kis alkalmankénti extra izgalmat nem, de ez nem is baj, ha nem lenne, akkor sem lenne baj.
Megcsalásnak nem érzem és hogy őszinte legyek magamhoz, akkor sem érezném annak, ha nem beszéltük volna ezt meg előre a párommal. Nyilván tekintettel vagyunk a másikra, de mindenek előtt a saját lelkiismeretünkkel kell elszámolnunk saját magunk felé és ha ez sikerül, akkor minden további másodlagos. Én tudom magamról, hogy egy nővel szemben egy kapcsolatban csak azt tartom megcsalásnak, ha egy férfivel csinál dolgokat. Ha van egy barátnője, akivel kinyalják egymást alkalmanként, azt nem tartom megcsalásnak, tőlem bármit kezdhetnek egymással mindaddig, amíg érzelemmentes és nem szerepel a képletben egy másik srác is. Mivel ezt az elvárást és sztenderdet tartom saját magam részéről elfogadhatónak, így a lelkiismeretem felé is ugyanezt vagyok maximum hajlandó bevállalni saját részről.
Ahogy kollega mondta itt előbb, kövezzetek meg, de ez nem megcsalás :D
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!