Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire megcsalas hogyha van baratnöm de neha kiverem a legjobb haveromnak?
Baratnöm egyszer azt mondta hogy az nem zavarna ha fiuval lenne barmi.
Viszont nem tud rola.
Megcsalás az, amit a szó is jelent: "CSALÁS"
A tiszta ez lenne, ha megbeszélnétek mi fér bele és mi nem, mik a szabályok. És hogy tudni akar az egyes esetekről, vagy sem. Ha tudni sem akar az "esetekről", és betartod a "szabályokat" is, akkor már nem megcsalás. Hiszen nem "csalsz".
Álatlánosságban minden etikátlan, ha bárkit átevrünk, hazudunk neki, vagy akár elhallgatással teszünk olyat, ami neki amúgy nem tetszene.
Pl:
- Nyitott kapcsolatban nem tartjuk a megbeszélt "szabályokat"
- Nyitott kapcsolatban betartjuk ugyan megbeszélt szabályokat, de szexpertnernek/szertőnek hazudunk (pl hogy nincs párunk.)
- De etikátlan csak a szexért valakit lelkileg megvezetni, manipulálni. (Pl szeretlek persze... ja mégsem, csak dugni akartam veled.)
Mindig képzeld a másik helyébe magad. Ha neked szarul esne ugyanaz amit Te csinálsz vele, akkor etikátlan amit csinálsz. És megcsalás. Szerintem nem nehéz ezt megítélni.
Utolsó voltam:
Egyébként ha ezt itt kérdezed a GYK-án, azt azt jelent hogy nem vagy az etikusságban biztos. És álátalános dolog, ha az ember teljesen etikus, és betartja a szabályokat, és jó úton jár, azt mindig sokkal egyértelműbben érzi. Ott általában nincs kérdése.
Ergó ha itt kérdezed tőlünk, valószínűleg nem etikusan jársz el. És ne itt várj feloldozást és "zöld lámpát", hanema pároddal tisztázd. És amikor teljesen etikusan jársz el, nem lesz már kérdés számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!