Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is csinalt mar ilyet legjobb barattal? Erdemes lehet kiprobalni vagy kesöbb megbanhatom?
Haverommal megbeszeltük hogy ha szilveszterig nem sikerül csajjal lenni akkor kiprobaljuk milyen kiverni egymasnak.
Egyikünknek sincs baratnöje mar több mint egy eve es nagyon hianyzik mindkettönknek.
Ezzel együtt a szex is, es arra gondoltunk kiprobaljuk szilveszterkor, hogy milyen ha a masik csinalja, mert ugyis együtt leszünk, iszogatunk majd,bulizunk stb. Szerintetek erdemes ebbe belemenni?
Én bármikor benne lennék ilyenben. Van párom, aki lány és a lányokhoz vonzódom, de régóta ki akarom próbálni, hogy milyen másét kiverni. :) Van aki ezt elítéli és van aki nem. Ráadásul szerintem többen vannak így vele, mint akik be is vallják. Úgyhogy szerintem csináljátok nyugodtan. Ha mindketten értelmesek vagytok és akarjátok ezt, akkor nem lesz belőle gond. :)
32F
Haat inkabb heteronak mondanam magam is meg szerintem haveromat is. A lanyokat szeretjük.
Nem csinalt meg egyikünk se ilyet.
Miert utalhatja meg magat? Vagy engem?
Ez egy kis fokú bi kíváncsiság. Ebben még nincsen semmi! Attól még ugyan úgy a lányokat szereted! Én is a lányokat szeretem, egy pasinak max a farka tetszik, ha az mutatós. De az nagyon be tud indítani. Ettől függetlenül sem csókolózni, sem ölelkezni, sem konkrétan szexelni nem tudnék palival.
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!