Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert vagyok mostanaban arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok mostanaban arra hogy kiprobaljam milyen lehet ha egy fiu a kezemtöl elvez el?

Figyelt kérdés

A lanyokat szeretem,de mostanaban ilyenekre gondolok.

Föleg arra hogy egy haveromnak nagyon all, es arra ker hogy fogjam meg neki, vagy huzogassam,aztan hirtelen a kezemben elelvez.

Mas is volt mar ezzel igy?

En nagyon furanak tartom.

Nem volt meg semmi fiuval.

dec. 11. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20) gondolom teged basznak meg... A prosztata miatt jobb az orgazmus, de ez nem jelenti, hogy novel ne lehetne prosztata orgazmusod.
dec. 26. 10:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg van benned egy kisebb mértékű biszexuális hajlam, ezért vannak ilyen fantáziáid, vágyaid. Próbáld megvalósítani, aztán ha tetszik akkor jó, ha meg nem tetszik akkor sem ér tragédia, legfeljebb többé nem csinálod.
jan. 5. 07:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel,kipróbáltam és nagyon élveztem!
jan. 12. 14:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de időnként újra megtenném
jan. 12. 14:54
 25/25 zol56 ***** válasza:
19%

Itt mindenki a lányokat szereti, és csak kiváncsi heterok.

Ezerszer leírták már, nincs kiváncsi hetero. Egy hetero nem vágyik a f@szra, hanem taszítja.

Nincs ezzel baj, b_zi vagy és kész.

Ismerd be magad előtt és nem lell másnak bizonygatni semmit. A Te dolgod.

jan. 13. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!