Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet, hogy egy nő 40 felett jön rá arra, hogy van biszexuális hajlama és kipróbálja a szexet nővel?
Persze hogy van Én is nem rég jöttem Rá hogy van ilyen hajlamom .
Ki is Próbáltam nagyon nagy élmeny volt :)
Én egész életemben úgy gondoltam, hogy hetero vagyok. Most 41 évesen egy ideje már foglalkoztat, hogy milyen lehet másik nővel
Nem biztos, hogy biszex vagyok, csak érdekel, milyen érzés lehet.
Pasik igazándiból nem tudnak nyújtani semmi extrát. Vagy csak én találkoztam olyanokkal, akik borzalmasan gyatra “munkát végeznek” az ágyban
Sok nő nem mondja el a férfinak, hogy nem érzi jól magát közben, csak túl akarnak lenni rajta. Hiába törődő a férfi, nem tudja azt nyújtani, amit egy másik nő igen.
3-as vagyok.
Szerintem azért egy férfi észre veszi, figyel a reakciódra. De ha mégsem, hát, aki nem mondja el, magára vessen. Nekem sem adnak kenyeret a pékségben, ha nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!