Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok mostanaban arra hogy kiprobaljam milyen lehet ha egy fiu a kezemtöl elvez el?
Figyelt kérdés
A lanyokat szeretem,de mostanaban ilyenekre gondolok.
Föleg arra hogy egy haveromnak nagyon all, es arra ker hogy fogjam meg neki, vagy huzogassam,aztan hirtelen a kezemben elelvez.
Mas is volt mar ezzel igy?
En nagyon furanak tartom.
Nem volt meg semmi fiuval.
dec. 11. 14:43
11/25 anonim válasza:
Kiveres,szopas, dugas, smar, kizbe meg szerelmes is kehetsz a sracba meg ha most nem is tudod elkeozelni. igy megy tovább es tovabb. A biszexek 90%a igy kezdi, es az elejen eskudoznek csak a fasz tetszik (nem a ferfi nem) nekik es csak oralig mennenek. Aztan meg...
12/25 anonim válasza:
11# baromság, simán meg lehet maradni a felületes szinten, fel se merül bennem, hogy dugjak, vagy smároljak, mert taszít az a része, szerelmes meg sosem leszek csávóba, szintén taszít a gondolat is. Kizárólag orálig megyek el és ennyi. Sosem volt másképp, ezután sem lesz. Nyilván nem a maradék 10%-ba tartozok, legalábbis nem gondolnám, szimplán csak marhaság, amit írtál.
13/25 anonim válasza:
Nem smarolnal de a fa**szat bekapnad
14/25 anonim válasza:
12) nem mondom, hogy nem maradhatsz ezen a szinten. De láttam en mar 20 evig csak szopo ferfit (pont ezeket mondta mint te), ma meg mar ferfival van párkapcsolatban.
15/25 anonim válasza:
Attól, hogy láttál már rá példát, még továbbra se lesz igaz az állításod mindenki másra is.
17/25 anonim válasza:
Időnként nekem vannak ilyen gondolataim, hogy egymásnak..., de tovább nem mennék.
18/25 anonim válasza:
Itt az ideje, hogy merj lépni és próbáld ki, hogy milyen fiúval.
Előre szólok, hogy nagyon jó és tetszeni fog😉
19/25 A kérdező kommentje:
Ertem, köszönöm 😊
dec. 21. 17:48
20/25 anonim válasza:
Én jobban szeretem, mint a pinát. Sokkal jobb fiúval.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!