Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem hiszik el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el, hogy hűséges biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Illetve kellek a melegeknek, es a biszex srácoknak 1-2 alkalomra, de amikor megmondom hogy én rendes komoly kapcsolatra vágyom, otthagynak. A lányok meg amikor megtudják (mert elmondom nekik, joguk van tudniuk hogy biszex vagyok, hiszen a személyiségem része ez is) akkor 10-ből 10 lány visszautasít. Emiatt többet szexeltem fiúkkal, mint lányokkal. A lányoknak is hiába mondom hogy hűséges vagyok, és a fiúknak is. Egyik nem sem hiszi el, emiatt eleve nem akarnak velem komoly kapcsolatot. Miért nem hiszik el, hogy hűséges biszexuális vagyok?
dec. 7. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. De fel a fejjel haver. Neked van gericed legalabb es elmondod, h biszex vagy...es huseges. Mondjuk kapcsolatnal az alap kellene, h legyeN!
dec. 7. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyiban megértem őket, hogy a biszexek nagy része nem hűséges, de én meg igen, és a többi nem hűséges biszex miatt rólam sem hiszik el, hogy az vagyok.
dec. 7. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Keress másik biszex pasit/ csajt, aki olyan mint te... Aztán higgyetek egymásban.
dec. 7. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
19%

A komoly kapcsolat az nagyszerű, értékelném is,de lényegében ha velem van egy bi férfi kapcsolatban, akkor meg csajokra vágyna.

Én így értelmezem :)

F

dec. 7. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tegyuk helyre kicsit ez. Azert mert biszex valaki nem az jelenti h ha pasija van akkor nore vagyik kozben.

Egy biszex ember is ember. Huseges csalfa mint barmely hetero. De ha lehorgonyoz valaki mellet szereti imadja a parjat nem jut eszebe h neki akkor mas kell. Ez nem olyan h allandoan valtani akar. Siman elhet evekig ugy egy novel h ferfira nem is gondol kozben nem is hianyzik neki. Aztan ha vege a kapcsolatnak akkor lehet h a kovetkezo mar massal lesz.

De biszexek kozott is van sokfele. Pl az aki a hasonlo nemu erintes felizgat elveti ha oralis szex van. Viszont nem viszonozza mert a sakala egyik vegen van. Vagy az akinek csak a fantaziaban letezik ez.

De sok biszex nem kepes erzelmileg kapcsolodni a hasonlo nemuvel max szex de szerlemes nem tud lenni. Van aki neha ket lapszolat kozott fordul a sajat nemehez amig ossze nem jon a koveztezo kapcsolat. Es igen vannak akinek folyamaatosan a masik kell. Akik keptelenek egy kapcsolatot kialakitani mert folyamatosan vagyakozik a masik utan.

Szoval annyira sokfele lehet a biszexualitas h ne ragadjuk mar bele a szereotip mintakba ...

dec. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!