Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, ha biszex lenne a férfi partneretek, akkor ezt mondja is el az ismerkedés elején, vagy ha abszolút hűséges, akkor ennek nincs jelentősége?
Nem kell elmondania, mert ahogy írtad, a hűség az, aki számít, annak meg ehhez semmi köze. Rengeteg heteró pasit ismerek, aki össze-vissza csalja a párját.
Ha intelligens, humoros, megbízható stb, mindenben passzolunk, akkor ezen nem fog múlni. (Nem kell privát, nem ismerkedem itt)
Én nem értem mi ez a tévképzet, amit itt gyk-n terjed, hogy egy biszex biztos dugni fog a saját nemével is kapcsolat alatt, meg hogy az amúgy nem megcsalás:D
Én örülnék neki, ha az ismerkedés alatt valamikor elmondaná, hogy bi. Azért is, mert ha nem lenne az a másik, lehet őt zavarja (hallottam már ilyet), szóval jobb letisztázni. Ha meg már tudod, hogy a másik bi, miért ne mernéd elmondani magadról, hogy amúgy te is az vagy. Mindenképp érdemes szerintem legalább utalni rá az ismerkedés fázis alatt
25N
Nálunk utólag derült ki hogy bi vagyok mindkettőnk számára, barátnőm aki az óta is velem van azt mondta hogy ha ez a legelején tisztázódik nem biztos hogy bele ment volna a még akkor friss kapcsolatba.
#2-esre reflektálnék, mi is monogám kapcsolatot folytatunk változatlanul. Megcsalás univerzálisan pedig értelmezhetetlen és félrevezető fogalom, minden pár értékrendje egyedi, van ahol belefér a 3-mas illetve hogy a felek "idegenekkel" folytassanak intim viszonyt míg a többség nem tolerálja ezt, akik viszont tolerálják ott ez értelemszerűen nem minősül megcsalásnak.
Megcsalás az a közösen egyeztetett értékrend elárulása, például amikor azt beszéljük meg hogy monogámok leszünk majd egyikünk elkezd félrekúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!