Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok hűséges lenni?
Folyik a folyadék, fojt a légutak elzárása. Példamondat (amiről könnyen megjegyezhető): a sav kifolyt, a gőze majdnem megfojt.
A kérdésedre is válaszolni. Igen, jól látod az erősen kondicionálódott szexuális preferenciák NEM módosíthatóak. A hűtlenségnek számos oka lehet (az adott kapcsolat érzelmi ellaposodása, vagy un. ambivalens kötődés, amikor nem tud valaki mással tartós kapcsolatot kialakítani, ill. van a "vadász-típus" akinek mindig új és új és új élmény kell).
Szóval barátom két dolgot tehetsz. Vagy folyamatosan harszolsz önmagaddal, vagy elfogadod saját magad, az általad kitűzött elvet feladva alakítasz ki egy boldog, hosszú távú - nyitott - kapcsolatot.
#3-nál a pont.
Erre nagyon más megoldást nem fogsz találni, mert vagy magadat vagy a leendő partnereid fogod bántani. Legrosszabb esetben mind a kettő, hiszen azzal, hogy folyton szakítasz, a párodban és saját magadban is komoly önbizalmi kételyeket ébreszthetsz, főleg, ha a szexuális vágyon kívül, minden tökéletesen klappolt.
Szerintem is kezdj el megbarátkozni a nyitott kapcsolat gondolatával, keress ilyen kapcsolatban élő embereket, hogy mondják el az ő álláspontjukat. Meleg párok esetében én elég gyakran találkozok ilyennel.
Viszont arra figyelj, hogy mind a két partnerrel beszélj, nehogy aztán egy hűtlen kapcsolat egyik fele osszon neked hamis infókat.
Egy kapcsolat nem a szexuális vonzalmakról szól elsősorban. Ez már csak a különböző vallások és az emberi birtoklási vágy velejárója volt.
Biológiailag bizonyított, hogy egy ember nem monogám lény. Ezt kár firtatni.
Ráadásul nem is csak szexuális szempontból lehet fontos egy nyitott kapcsolat. Ott vannak azok az emberek is, akik egyszerre több személy iránt képesek szerelmet érezni. Számukra is börtön lenne egy 2 személyes kapcsolat.
#4 s jó neked amit most csinálsz? Mármint folyamatosan szorongasz, kapcsolatból-kapcsolatba ugrálsz. Te tetted fel a kérdést, mi csak segíteni próbálunk. Bezárod magad egy téves konvenció közé ami neked nem testhezálló. Akkor változtass rajta! (mert te magad nem fogsz)
Nyitott kapcsolat és nyitott kapcsolat között ezernyi árnyalat van. Első körben azt kellene feltalálnod, hogy neked mi az ami komfortos, milyen típusút tudsz elképzelni. Mert amíg magad sem tudod mit keresel, addig megtalálni sem fogod.
Én ismertem ilyen heteró pasit is. Neki ugyan nem a másik nem kellett, de képtelen volt megmaradni egy nő mellett. Mindig kellett egy új. Szerintem a hűségnek semmi köze az orientációhoz. Valakinek könnyebben megy, valakinek nehezére esik. Nekem is nehéz, ha már nem szeretem igazán a párom. Ilyenkor én is szakítok, mert felismerem, hogy itt a hiba. Most 8 éve vagyok együtt azzal, akivel le tudnám élni az életem. Persze most is van, hogy megakad a szemem valakin, de tudom, hogy képes vagyok ellenállni, és nem szenvedek miatta. Azt hiszem ez az igazi szeretet. Te meg nem találtad meg.
39 bi Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!