Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy nagyon szexéhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nagyon szexéhes férfi tud hűséges lenni?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyok egy férfival aki szinte mindig szexelne. Én is szeretem csinálni, meg próbálom tartani a tempót, de úgy érzem lehet ez kevés neki. Félek, hogy keresni fog mást.

Szerintetek aki az átlagnál jóval többet igényli az tud hűséges maradni? Köszi.

30 évesek vagyunk, ha ez számít..

2019. jan. 26. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Én imádom a páromat.Megse fordulna a fejembe másfelé menni,ha kevesebb a sex.Üaszturbálással kompenzálom.Tudja ezt,nem is zavarja.42f
2019. jan. 26. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik szerintem.

Lehet h van valaki csak hetente egyszer kívánja de azt nem ugyanazzal a nővel.

2019. jan. 26. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát, aki éhes, az mindig enni akar!

És nem mindig ugyanazt...

2019. jan. 26. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a vonzalmat kifejezetten irántad szereti érezni, vagy más iránt is. Nálunk férfiaknál általában ez inkább a második.
2019. jan. 26. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagytok akkor már tinik beszélj erről róla mert nehogy a végén ez álljon közétek akkor gondok lehetnek tehát ha ő kevésnek tartja a szexet de nem érzi rajtad hogy megoldanád a problémát akkor lehet hogy kitekintget.. Bízzunk azért a legjobbakban! 39 f
2019. jan. 26. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont fordítva van! Az ismeretségi körömben legalább is arra van példa!
2019. jan. 26. 12:53
 7/10 Spiritrobber ***** válasza:

Ha szeret és a kapcsolat jó akkor nem gondolom hogy másra kacsingatna, ezeknek hiányában van rá sansz.

De ha ezek nincsenek meg kár is ezen görcsölni :)

2019. jan. 26. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha kielégül melletted akkor biztos hűséges lesz, de ha nem kapja meg biztos keres mást. Én is ilyen vagyok, minden nap szexelnék, de még eddig egy ilyen nővel sem találkoztam.
2019. jan. 26. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Egy ideig óráig biztos nem fog megcsalni, de lehet h utána már uncsi lesz neki h mindig veled szexel, és lehet h te már nem akarod annyiszor mint ő.

L

2019. jan. 26. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Tud.Élő példa vagyok,de ez függ magától az embertől!
2019. jan. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!