Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a párom heterónak vallja magát, de közben ellentmondásosak a szituációk? (Homo story)
Figyelt kérdés
Fiúk vagyunk mindketten, én biszexuális vagyok, ez biztos, hogy ő mi, azt nehéz megjósolni, de tuti nem heteró! Nem volt még senkivel sem előttem, lányokkal is barátkozott már, de komoly kapcsolata nem volt még senkivel sem! Puszi, simogatások, érintések (bár ez egyirányú, mert én érhetek hozzá mindenéhez, ő ezt nem viszonozza. (Remélem, egyszer fogja.)) figyelmes gesztusok, szeretet minden megvan köztünk. Félre ne értsétek, csodás ez a kapcsolat. Inkább az a kérdés itt, hogy csak önelfogadási probléma, nem vallja be magának sem, nem akarja, vagy talán csak egy időszak ez a kapcsolat? Vagy nem kellek testileg neki, ő vékony, én ducibb, 20-as éveink elején. Mik a tapasztalataitok, lehet, még fiatalok vagyunk, és változunk? Volt már olyan azonos nemű párotok, akinek sokáig tartott beismerni a másságát? Vagy csak átvert? UI: majd 10 év múlva beismeri, és bánni fogja, hogy eddig kételyek között tartott?dec. 6. 12:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, volt már ilyen párom, aki nehezen ismerte be.
Nem, nem volt még ilyen.
Zavarban lehet csak.
Kihasználás. (Nem hinném ezt.)
5 szavazat
1/6 anonim válasza:
A párod hetero, de együtt vagytok és mindketten fiúk.
Nem értem.
Beszélgess vele erről nyíltan.
2/6 anonim válasza:
Dehogy hetero,akkor nem lennétek együtt. Nem értem,hogy lehetnek ilyen sokan szellemileg elmaradva.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy ha már hozzám ér erotikusabban, nem heteró. De beszeltem errol vele, ő nem képes beismerni,vagy csak nem tudja még, mit akar a jövőben velem. Őszintén nem lepődnék meg, ha pár év múlva beismerné, és mondjuk kölcsönösen hozzá érne ő is az én farkamhoz...
dec. 6. 13:42
5/6 anonim válasza:
Számomra egyértelmű, hogy önelfogadási probléma.
Siettetni nem szabad, majd eljön magától- vagy nem.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak te gondolod, hogy együtt vagyok? Ő meg nyilván nem heteró, de kihasznál, és ezért sem akarja beismerni, hogy legalább bi? Mert amúgy ha szerinte is egy pár vágytok, de ő heteró, akkor nagyon nagy baj van a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!