Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
El tudnék képzelni pár dolgot egy fiúval,de csak hozzám hasonló fiatal kezdő sráccal.
Vajon miért van ez így?
Kezdőként én is a korombeliekkel képzeltem el a szexet, aztán az első egy apám lehetne korú úr volt, aki finoman leszopott. Majd egy hasonló korú másik úr volt az, akinek a farka és a spermája a számban landolt.
Értem, hogy kezdőként fiatalt szeretnél, de ne zárkózz el, ha a lehetőség idősebb lesz nálad. Én nem bántam meg, hogy nálam idősebbek voltak az első partnereim.
Nem tudom, ki hogy van vele, de mi a barátommal 13 éves korunkban nem azt találtuk izgalmasnak, hogy első alkalommal egymásnak kivertük, hanem, hogy anyám, aki otthon volt, ne jöjjön be a szobámba. Az, hogy egymásnak kivertük, valamiért mindkettőnknek természetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!