Titok: Van h azért nem kapom meg amit kívánok, mert jobbat tartogat az Univerzum, viszont a rosszat simán be tudom vonzani. Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Egyszerűen arról van szól, hogy nem kapsz semmit.
De ha rosszat szánsz megadnak, kisebb esélye vannak, hogy jót kapsz.
Titok: Van h azért nem kapom meg amit kívánok, mert jobbat tartogat az Univerzum, viszont a rosszat simán be tudom vonzani. Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Kérdező
Isten az Univerzum teremtője még a csillagokat is Ő teremtette
Ir egy ilyent a Biblia , hogy igen
aki kitart Isten a Mennyországot a Jó embereknek tartogatja
és a rossz ami itt van az életben ez csak próba
Ott van a Jób esete , Példája
Minden rosszat kitud birni az ember
Jézus Újra elfog jönni ez konkrét dolog
Lucifer 666 te térj meg
Isten mindenkit magához hiv
ne az ördögöt válasszátok
ott nem jó a pokolba higyjétek el
Isten mindenkit szeret aki nem követ el bünt
ott van a 10 parancsolat
Isten Szent
elvárja hogy mi is Szentek legyünk
és térjetek meg emberek !
#6 Az előbb hívott Isten mobilon és asszonta, hogy nem szeret téged, mert már kinézett magának másvalakit, aki kétséggel eladja neki a lelkét. A te lelked csak 21%-osan szuperál. A 8-as meg azt mondta, hogy nem áll le veled vitázni, mert ő 73%-os, és csak 7%-ék kell még neki, hogy nyugodiba menjen. 73%-ék alá meg nem is beszélget senkivel. Tudod ez olyan, mint a nemeseknél a rang.
Lucafer a 21%-os az imént mondta nekem, hogy ő úgy értette térj nyugovóra, mert hát mindjárt este van. Na mit válaszoljak még? Mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!