Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellentmondásosak itt a válaszok?
Ha kiírja valaki hogy átlagos a mérete akkor azt írják hogy ez pont jó mert a nagy fájna, nem lehetne durvulni vele.
Ha valaki azt írja hogy nagy akkor azt írják hogy az az jó és egy felnőtt nőnek nem fáj.
Most akkor melyik az igazság?
4# az lehet. De ha belegondolsz igazából mindenki csak a saját nevében tud nyilatkozni.
Vagy kamuznak. Mert igazából arról lehet ilyen esetben konkrét véleményed amivel csináltad.
Nekem még sose volt dolgom 20 centis f.rokkal szóval biztos nem fogok olyan kérdésre válaszolni hogy azzal milyen a dugás.
Már nem azért, de az első egy tipikus kamu válasz. Egy közhely amit mindenki hallott valakitől, aztán tapasztalatnak beállítva adja tovább ezt a hazugságot.
Én sok prostival voltam, amikor még azt akarják hogy visszajárj akkor nagyon dicsérik az átlagos méretedet is… Amikor kicsit intelligensebb nőknél visszajárós voltam, akkor volt aki elmondta hogy amúgy neki a 18-20 vagy akár 20 feletti a kedvence. Úgyis elmondta, hogy nekem csak 14-15. Azt is mondta, hogy ez kb. az átlag, de talán egy picit nekem kisebb… Én ettől nem lettem komplexusos, szeretem az őszinteséget és szeretek képben lenni.
Meg aztán főleg a nem prosti nők között, sokkal fontosabb maga a pasi és nem olyan tapasztaltak, hogy tudják hogy a nagyobbal jobb… Nem szoktak hozzá a nagyhoz, mint a prostik.
Viszont mondjuk ha egy 12 centised van, hiába használod jól, nem lesz veled jó a szex a legtöbb nőnek, azt kell megtalálnod akinek hasonlóak az adottságai és nagyon szűk, nem is jó neki nagy mérettel (ami elég ritka, de van ilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!