Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ellentmondásos, ha egy hidegeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellentmondásos, ha egy hidegebb, racionális nőnek erotikus hobbijai vannak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Hogy érted?
2021. dec. 8. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az is kicsit (ellentmondásos), életszerű. Én is ilyen vagyok, ilyen hobbival.
2021. dec. 8. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

A maszturbálás nem egy hobbi.

Vagy te másra gondoltál?

2021. dec. 8. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, a hobbi kifejezés egy kicsit furcsa. hogy kell érteni?
2021. dec. 8. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

A racionalitás, hűvös tartás nem azt jelenti, hogy valaki nem szereti a szexet.

A hétköznapokon mutatott viselkedés nem áll egyenes arányosságban a szexuális vágyakkal.

Csak a kamaszfiúk mindennapjait “árnyékolja” be a nemi vágy. Róluk kilométerekről érződik, hogy toszni akarnak.

Egy érett ember, akár nő, akár férfi nem köpi mindenkinek az arcába akarva akaratlan, hogy mit preferál a hálószobában. Egy érett ember képes arra, hogy különválassza a szexualitást és a hétköznapi életet.

2021. dec. 8. 23:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Peldaul van olyan baratnom aki komoly pozicioban levo bankar es szabadidejeben sztriptiztancol. Szoval nem a masztira ertem a hobbit, hanem erre :) vagy aktmodellkedes peldaul.
2021. dec. 8. 23:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én komoly pozícióban lévő cégvezető vagyok a hétköznapokon. A privát életemben pedig egy férfifaló domina. Senki semmit sem tud a magánéletemről. Ez így helyes, és így van jól.

Egyáltalán semmi ellentmondás nincs abban, ha valaki nem teregeti ki a szabadidejét mások előtt.

Az lenne ellentmondás, ha pl a hétköznapokon azt hirdetné magáról valaki, hogy a szex bűn, a maszturbálás bűn, otthon meg lenne egy szex szobája mindenféle kínzó eszközzel és effélével.

2021. dec. 9. 00:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es, ez érdekesen hangzik:) De lényegében hasonló szerepben vagy vezetőként ls a magánéletedben is, nem?
2021. dec. 9. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én egyébként hobbinak tartom a masztit. olyan gonddal képes vagyok kiválogatni, előkészíteni, megalkotni a masztihoz használt erotikus tartalmakat, hogy szerintem simán lehet hobbinak hívni. (közben meg jól fel vagyok izgulva és izgatom magam)
2021. dec. 9. 01:27
 10/11 anonim ***** válasza:
#5 azért aki nagyon szexuális, azon érződik. nem a kamaszos dugásvágy, hanem úgy általában. a hétköznapjainkat enyhén erotikus helyzetek tömkelege szövi át, és ezekből szerintem valamennyire kirajzolódik, ki az, aki erre öröm- és erőforrásként, lételemként tekint, és ki az, aki inkább gátlásokkal, feszengve áll az egészhez, fóbiásan kerüli a legcsekélyebb érzékiséget is.
2021. dec. 9. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!