Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkatársam mindig a pénisszel, és az azzal kapcsolatos dolgokkal viccelődik, akkor elképzelhető, hogy nem heteroszexuális?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap elsüt olyan poénokat, hogy "én beleszaladnék tátott szájjal a f*szerdőbe"
"Én másik lukra játszom"
"Egy palival még mindig jobb mint egyedül."
Mikor egyszer fájt a fejem, megkérdezte, hogy kérem-e a nyeles aspirinjét, és még nagyon sok hasonló volt, de nap végén mindig elmondja, hogy ezek csak viccelődések, ne vegyük komolyan, és ő is röhög hozzá.
Én kétlem, hogy egy teljesen hetero ember ilyeneket mondana, szerintetek?
tegnap 14:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább csak primitív és közönséges.
2/2 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mert egy időben én is olyan munkahelyen dolgoztam, ahol vicces volt ilyenekkel poénkodni és sajnos én is rászoktam erre. Mondjuk azért nem ennyire, tehát ez már sok, de na, bele lehet futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!