Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, ha összehozna a sors egy crossdresser vagy csak lányos szexualitású sráccal, akkor elképzelhetőnek tartanátok, hogy a hagyományos együttlét mellett "leszbizzetek" is vele?
Nem...
Nyilván a biszex részem vagy a nagyon nőies nőket vagy a férfias férfiakat kedveli. Nem a mixet.
Mi az hogy "lányos szexualitás" ????
Hogy tud egy fiú leszbizni??????
Nem én vagyok a kérdező, de pontosan tudom mit szeretne tudni.
Én nagyon szeretnék Crossdresserként 1 másik, 2 másik nővel úgy szerelmeskedni, mintha nő lennék.
Az bonyolítja, hogy az anált semmilyen módon nem kedvelem.
De ettől még, vagy pont ezért nagyon szeretnék simogatással, csókolózással, nyalakodással a csúcsra jutni. És mellette csúcsra juttatni a nőt, nőket.
Sőt, továbbmegyek.
Azt is tudom, hogy annak ellenére, hogy van egy szerszámom, egy bizonyos típusú kvázi-női jellegű simogatással tudnék a legszebben elélvezni, aminek szinte nincs is köze a szerszámomhoz, illetve az análhoz sem.
Speckó vagyok, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!