Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek létezik olyan férfi-nő pár, ahol többször van szerepcserés szex felcsatolhatóssal, mint hagyományos aktus?
Gondolom létezik, nem hinném hogy a milliárd párból a bolygón pont ilyen ne lenne.
Én nem csinálnám, nem vagyok konzervatív némi szerepek terén, de azért úgy kevésbé tudnék férfiként nézni a páromra, ha nekem kéne megdugnom őt.
Persze, és közben azt hallgatják JBLről hogy "I'm peggin' peggin' yooouuu, so put your lovin' ass up babyy".
Na jó, ez már elég szakállas vicc mostanra.
Komolyra fordítva a szót, egész biztos vagyok benne hogy kb. 7,800,000,000 emberből biztos találunk egy párt, akik így tolják.
Én a magam részéről, bár nagyon open mindednak tartom magam, nem nagyon vágyok erre. Na nem azért, nem hiszek a nemi szerepekben meg ilyenekben. Nemes egyszerűséggel jobban bejön, ha az ágyban a lány/fiú irányít, akivel vagyok, ezért nem lennék túl jó partner erre a szerepre senkinek.
De azért ne add fel. Rengetegen élünk a bolygón, valaki valahol egész tuti pont erre vágyik.
Igen. Nálunk például én rendszeresen meg vagyok dugva, fordítva nagyon ritka.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!