Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internet eltorzítja az önfelismerést vagy megkönnyíti inkább?
Érzel valamit magadban ami más, nem azonos a normálissal valószínű. Szégyenled önmagad előtt. Idegennek jobban elmondod mint otthon.
Hogy működik ez? Óriás baj lehet ebből igaz mert nem önmagad vagy soha?
A test és elme két külön dolog. Te is odafigyelhettél volna bioszon. Bár szerintem iskolába se jártál.
Egyébként az alap kérdésben valami internetről meg önismeretről hablatyolsz.
Akiknek mérhető intelligenciája van és tudnak írni meg értelmezni azoknak segít rájönni hogy mi a helyzet saját magukkal.
A hozzád hasonló retardált szobanövényeket meg sajnos csak még hülyébbé teszi😭
Mondanám hogy legalább nyugtat a tudat hogy szaporodni nem fogsz de biztos nőkből is vannak ilyen súlyos értelmi fogyatékossággal rendelkezők... csak még több lesz a hülye 😔
Már itt vagyunk az idiocracy-ban
Szép válasz 21# , de nem kerek a mondanivalód. Talán mert azzal fogalkozol, hogy retartáltnak nevezz, de azt, hogy értsd a test működéstét ahhoz igen csak kevés a felfogóképességed. A hablagyolásom azért keveredtett ebbe az irányba, se álszent tök mert a válaszolót kérdeztem. Egy. Kettő, még mindiv nem sajátmagammal vagyok vajban hanem az olyanokkal mint te akik félre értelmeznek biológia dolgokat és kitalálják magukról, hogy azok amik, holott az agyukkal van baj.
A gyerek akikt nevelni fogok biztos, hogy nem terelem olyan irányba, hogy légy aminek érzed magad. Pl. Mert fiúnak vagy lánynak születik. Puff.
Itt viszont olyan egyeddel beszéltem már, hogy a fene se gondolta volna, hogy ennyire sokan vannak bajban a nemiindenitásukat illetően.
Anyád nem tanított meg arra kiscsillag, hogy ha úk dolgot tanulsz azt megértsd? Csupán arra, hogy egyből megharapd a másikat? Igaz? Ejha! Elkeserìtelek. Szaporosok. Okos, nívos elmét gyártok aki majd a szarkupac alol is olyan maflás ad az olyaonkonak mint pl te, hogy szégyenédben csak elkullog.
Én is tudom mi az ami izgat és lehetne akármi a norma az se befolyásolna.
Ha szerinted ezt ilyen egyszerű kapcsolgatni akkor te valószínűleg biszex vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!