Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az internet eltorzítja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internet eltorzítja az önfelismerést vagy megkönnyíti inkább?

Figyelt kérdés

Érzel valamit magadban ami más, nem azonos a normálissal valószínű. Szégyenled önmagad előtt. Idegennek jobban elmondod mint otthon.

Hogy működik ez? Óriás baj lehet ebből igaz mert nem önmagad vagy soha?

tegnap 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen sajnos a ku*va isten 13 eves koromba ramtette a bu*zisagot mert még nem volt eleg szar a gyerekkorom úgy volt vele legyen megszaraabb

Tehat nekem nem az a bajom hogy nem ralalok senkit mert is akarok talalni valakit

Nekem az a bajom hogy ilyen vagyok

ma 08:40
 12/13 A kérdező kommentje:

11# a leírásod szerint nem jól visel meg ez a dolog. Próbaltál változtatni rajta, de nem megy és inkább egyedül vagy ha jól értem. Sajnálom! Próbáltál ellenkezni az érzéseiddel és legyűrni azt, hogy másképp alajuljon az életed vagy az teljesen kizárt? Később akkor is előjön az igazi éned és pont?

Az egyetlen értelmes választ tőled kapom a kérdésemre. El ézést, hogy neked szól ez a kérdesem is!

ma 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a baj emiatt semihez nincs kedvem, teljesen tonkreteszi az életemet
ma 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!