Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az interneten ismerkedek össze egy idegen aktívval mire kell vigyázni ha szexelni akarok vele?
Még egy szűz passzív vagyok, és mivel nincs az ismerősi körömben biszex vagy meleg férfi ezért az interneten akarok ismerkedni, mert tulajdonképpen csak szexpartnert keresek aki megdugna vagy szeretkezne velem.
És nem tudom, hogy mire kell vigyázni az ilyen ismerkedések esetén? Van benne valami buktató? Mire számítsak?
Én legszívesebben szopnék, hagynám hogy megdugjon, esetleg 69 vagy esetleg szeretkeznénk.
STD-re
Pl. nemi herpesz orális úton is terjed
Amit az elsö ír, de arrq is figyelj hogy normális legyen. Sok fura ember van aki el nem érdemes leállni. Még ha csak alkalmi is a dolog akkor se csináld csak úgy bárkivel.
Kis ismerkedés nem árt elötte. Én elsö találkozón nem szoktam szexelni, az szoljon az ismerkedésröl. Nem minden esetben de azért ilyenkor kiderülnek dolgok amik esetleg nem jönnek be neked.
Ha kicsit ismerkedtek még akár lehet belöle egy rendszeres partner is. Szerintem az sokkal jobb és biztonságosabb mintha minden alkalommal mással kavar az ember.
Szeretkezést találni,na az nehéz.
Én ilyet kerestem jó ideje, de feladtam.
Illetve ha lenne is,aki még értelmes is,az pedig vidéki, messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!