Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az internet eltorzítja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internet eltorzítja az önfelismerést vagy megkönnyíti inkább?

Figyelt kérdés

Érzel valamit magadban ami más, nem azonos a normálissal valószínű. Szégyenled önmagad előtt. Idegennek jobban elmondod mint otthon.

Hogy működik ez? Óriás baj lehet ebből igaz mert nem önmagad vagy soha?

tegnap 09:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen és?
tegnap 14:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem. Okos vagy? Akkor értsd is 2#!
tegnap 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem a helyesírási hibák a probléma hanem hogy értelmetlen a megfogalmazás. A "magyarázat" meg még nevetségesebb. Oda kéne figyelni a suliban.

Feltételezem arra vonatkozik a kérdés hogy az internet mennyire könnyíti vagy nehezíti a megfelelő szexuális beállítottsághoz tartozó címke megtalálását.

Szerintem ebben a hűde elfogadó modern társadalomban netto hülyeség mindennek külön kifejezést kitalálni. Szeretsz akit szeretsz, szard le, senkinek semmi köze hozzá hogy az fiu lány vagy apacs helikopter.

tegnap 16:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Tanárbácsi tetszik lenni csókolom 5#? Vagy, hogy mersz kioktatni egy általam feltett kérdés mellé? A helikopteterek nem gondolnak arra, hogy az adott párjuk, hogy viseli a kínlódásukat? Hoppá! Ugye? Okos 5# beolvas nekem, de azokra az egyedekre akik önmagukkal kűzdenek közben eszükbe jut vajon, hogy mi a fene zajlik le az agyukban a kedvesüknek ha épp van egyáltalán. Hogy ők is megsínylik az egészet. Jaaa, hogy a helikopterek külön faj és nem agyalnak ilyenen mert élik a saját életüket? Vagy, hogy van ez? Nem osoba a kérdés és még ,csak hiba sincs a mondat összettételben 5# tanárúr kérem.

Vannak dolgok amiket nem értek. Lehet nem is kellene ezen rágódnom, de mégis valamiért érdekel.

tegnap 19:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom,hogy tanulj meg fogalmazni. Olvasni kell úgynevezett könyveket hozzá,nem csak a gyk-t vagy a pofakönyvet.

Az egód az iq-don áll és mélyre lenyomja azt.

ma 05:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem amit. Nem az iq-mal van baj, az itt lévő emberek is furcsábbnál, furcsább dolgokról írnak. Szemelyesen is beszélgettem már egy párral is és a nemértésemet igenis itt tettem fel mert másokat kérdeznék meg mivel nem magammal van baj. Öntudatos vagyok. Tudom mi van a lábam közt és mire kell használni. Sokan mások nem, de azok magukkal fogalkoznak ilyenkor vajon csak?

Ne felettem itélkezz 7#!

Olvastam, írt olyan apuka aki biszexnek vallotta magát asszony, gyerek mellett. Mi a szent kaka van a világgal?

Én nem vagyok és nem is leszek rózsaszín. Ne engem méltassatok! Kérdeztem. Arra kéreknék ragálásokat anélkül, hogy engem hordana le az illető!

ma 06:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Fiatal kora ota biszex csak tomboltak benne a vágyak amiket elnyomott evek, evtizedek alatt, kozbe megnosult, gyereket csinalt és már nem birta tovabb
ma 06:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tanár úr hanem tanár nő. Ráadásul magadra vettél egy egyértelmű poént az helikopterrel. Szánalmas. És hogy MERLEK kioktatni? Hát így 😂

Inkább vedd ki a fejed a saját seggedből és ha neked ekkora érvágás az önazonosítás fordulj pszichológushoz.

Egyébként meg mindenki tisztában van milyen nehézségeken megy keresztül a párja akár saját magával akár mással ha egy normális folytatásra érdemes kapcsolatban él.

De akkor csak hisztizz és vagdalkozz ha neked úgy könnyebb

Másrészt hogy ne lehetne biszex egy családos ember? Az azt jelenti hogy a pasik is vonzzák de a hűség egy teljesen más dolog

Légyszives olvass többet mert ez amit ide hánytál... neked a fejedben vannak gondok. A legszomorúbb hogy nem tudod értelmesen közöpni a gondolataidat és az alap problémádat és azt se tudod értelmezni amit válaszolnak.

ma 06:17
 9/13 A kérdező kommentje:

9# köszönöm a megfelelő írást!

10# te egy olyan nő lehetsz akit taposni próbálnak folyamatosan. Látom. Anyám hányt anikor ilyen gyomorforgató irományokat hallott.

Figyelj csak te kis oktondi 10# vannak olyan kisemberek akik nem mernek megnyílni. Olvasatam az irásukat, beszéltem is már ilyen emberekkel. A nemértsem teljesen heteróként persze, hogy nem értem. Viszont szeretném megérteni te kis béka amikre talán vadidegen emberektől választ találok.

Te okos vagy mi? Hűha. A viszat is te kaksiztad ügye? Kérlek ossz meg még velem plusz másokkal is erről infórmárciót! Vagyis ne mert nem az érdekel. Köszike!

9# gondolod el lehet nyomni sok időn kerszesztűl úgy, hogy szenved az egyén aztán ha előtőrt belőle akkor feladva megvalósítja azt ami igazán Ő maga vagy látványos szenvedésdben ragadnak?

ma 06:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Micsodaaa???!! Anyád olvasott előtted mégis ennyire jutottál?

A viszat alatt arra gondoltál hogy én szartam a spanyol viaszt? Majdnem eltaláltad a helyes megfogalmazást👏

És még mindig nem érted hogy nem a témára reagáltam hanem az értelmi szintedre lol.

Amúgy marhára rossz úton jársz segitettem a barátnőmnek amikor azon tépelődött hogy most biszex vagy lezbikus e, jóban voltam a meleg osztálytarsammal pedig leakarta szopni a pasim és még transzokkal is összebarátkoztam. Marhára nem érdekel mi vagy. De ha ennyi önismereted nincs menj pszichológushoz. Plusz korrepetálásra

ma 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!