Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a meztelen látványa volt rád nagy hatással az azonos nemből?
Figyelt kérdés
nov. 30. 19:16
21/24 anonim válasza:
Egy régi haverom - vastag nagy makkú farka volt - sokszor eszembe jut .
22/24 anonim válasza:
legjobb haveromé, félarbócos állapotban lattam meg egy reggel
23/24 anonim válasza:
Haverommal elmentünk nyaralni egy hétre közösen külföldre 19 éves korunkba. Ez volt az első ilyen hogy nem a családdal mentünk. A 3. nap találtunk egy csendesebb partszakaszt ahová este lementünk meztelenül fürdeni. Én már ekkor tudtam hogy bi vagyok, róla nem tudta, vagy még akkor nem is volt az. Minden esetre a nudista fürdés alatt/ után nagyon kíváncsiak lettünk egymás intim részeire is, és addig vizsgálgattuk egymásét amég el nem élveztünk... :)
na ez után a nyaralás hátra lévő részében még óriási élvezéseket nyomtunk
nekem ez azért volt meghatározó mert ez volt az első ilyen élményem fiúval
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!