Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol helyezkednek el a melegség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol helyezkednek el a melegség skálán az alábbi dolgok?

Figyelt kérdés

Mit tehet meg egymással két férfi szexuálisan? Sok mindent. De a legalapvetőbbek ugye hogy engem opnak, én opok, engem ugnak, én ugok mást. És vegyük ide a smárt meg egymás testének nyalás-falását. Persze lehet gondolni bármire.

A kérdés az, hogy szerintetek ezek hol helyezkednek el a hetroság és a melegség közötti skálán? Tehát ha valamit megcsinálok fiúként fiúval de a többit nem, akkor ezen a skálán hol van a dolog. Egymáshoz képest? Mi a sorrend? Most arra gondoljunk, hogy valaki önként élvezetből teszi amit tesz.

Persze azt is lehetne kérdezni, hogy mennyire vagyok hetero, vagy mondhatjuk úgyis, hogy mégsem meleg, ha lánnyal valami jól esik de más nem. Ott mik vannak a skálán és milyen sorrendben?

tegnap 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Ha a férfiakhoz vonzódsz, homár vagy, bármit is csinálsz vagy nem csinálsz velük.
tegnap 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettől függ.

Ha lánnyal nem csinálnál semmit se, nem élveznéd, DE fiúval is csak csókolózni akarsz, akkor is 100 %-ban meleg vagy.

És ha lánnyal menne a csók, fiúval meg minden is, akkor is bi lennél.

tegnap 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Na a lista, fentről lefele egyre melegszik:

Közösen kiveritek, de mindenki magának

Egymásnak veritek

Leszop a másik

Megdugod a másikat

----------------

Leszopod a másik

Megdug a másik

A vonal alatti rész után már menthetetlen az ember, fölötte még van heteróságra esély. Magánvélemény persze.

tegnap 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ebbe a kategóriába írsz nem vagy hetero 🤣🤣
tegnap 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as és kérdező: ha bármit csinálsz azonos nemüvel, akkor nem vagy hetero. Ha csak kiveritek egymásnak akkor sem. Minimum biszex vagy. Ezzel nincs semmi gond egyébként, nincs miért szégyelleni meg magyarázkodni meg ragaszkodni a heterosághoz.
tegnap 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Megdugod a masikat de azert hetero vagy hat te hulye vagy ba**meg
ma 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!