Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez normális fantázia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális fantázia?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, barátnőm van, de egyre gyakrabban fantáziálok erről:

Jómódú, 50-60 körüli, ápolt igényes férfi tegyen a magáévá. Pl valami rendezvényen megismerkedni, beszélgetni, aztán felvinne a szobájába és lassan, de szenvedélyesen levetkőztetne, leszopna, én is őt, 69-ben is, kinyalná a fenekemet, majd fölém jönne és átkulcsolva őt, belémhatolna és lassan, gyengéden, hosszasan szeretkezne velem, hogy érezzem mélyen a péniszt a lyukamban. Közben ölelkeznénk, simogatnám a bársonyos bőrét, markolásznám a fenekét, sóhajtoznék alatta és a végén jól belém élvezne hangosan. Lényeg, hogy gyűrjön maga alá alaposan. Ahogy írom, áll a péniszem.

tegnap 15:24
1 2
 1/11 kis kolbász ***** válasza:
74%
Azé ennyi idősen nem lesz selymes a bőre senkinek se, az fix.
tegnap 15:29
 2/11 kis kolbász ***** válasza:
57%
*bársonyos
tegnap 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom beindult a privátözön a kérdezőnél :)

Itt a remek alkalom az idős pasiknak !

tegnap 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ezzel semmi baj. Szerintem sokan így kezdték, én is.
tegnap 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Szinte, szó szerint így voltam én is, anno 15 éves voltam, az akkori pasim 20 évvel volt idősebb nálam, strandon ismerkedtünk meg, észméletlen jó volt 6 évig voltunk együtt. Bi passzív.
tegnap 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
“lassan, de szenvedélyesen levetkőztet” - ellentmondás :D Vagy lassan, vagy szenvedélyesen.
tegnap 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy?
tegnap 21:27
 8/11 A kérdező kommentje:
30-40 közt vagyok.
ma 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem teljesen normális vágy.

Remélem sikerül megélned

ma 00:49
 10/11 Oldfire ***** válasza:
0%
Nem normális.
ma 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!