Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a meztelen látványa volt rád nagy hatással az azonos nemből?
Figyelt kérdés
nov. 30. 19:16
1/24 anonim válasza:
2-t tudnék kiemelni.
Faterom : mert ő volt az első felnőtt, akit gyerekként láttam.
Kolis szobatársam, mert ő volt az első velem egykorú akit láttam.
2/24 anonim válasza:
A haverom még általánosban.
Együtt vertük, később meg már egymásnak is.
Hiányzik már egy ilyen haverság újra😂😂
5/24 anonim válasza:
Unokatesóm. Hatalmas farka volt és hamarabb szőrösödött mint én, mindig csodálattal néztem amikor strandolás után egymás mellett öltöztünk át.
6/24 anonim válasza:
Nekem is uncsitesóm. Három évvel volt fiatalabb nálam, mikor összejártunk hokizni, de ugyanakkora farka volt, mint nekem, mellé még sportoló testalkat, mert röplabdázott...
8/24 anonim válasza:
Mostohafateromé. Nagyon irígyeltem anyámat miatta. Magas vékony, de szálkás pasi volt, lankadtan meglehetett neki vagy 15-16 centi a farka. Ráadásul szép vastag is volt, hatalmas makkal. Igazi alfahím volt és a hangokból ítélve amit kamaszkoromban áthallottam a szobájukból, jó vad bika lehetett. :D
9/24 anonim válasza:
Bàtyámé, ez volt az első pénisz amit láttam élőben mereven, illetve később szobatársamé amit meg is foghattam utána…
10/24 anonim válasza:
Kb.14-15 éves lehettem.Az egyik barátommal,osztálytársammal gyakran mentünk fürdeni a falu melletti kis tóba.Egyszer kitaláltuk,hogy fürödjünk meztelenül.Sok mindenben más volt az ő farka.A színe,a fitymája,a zacsija.Kíváncsiságból megvizsgáltuk közelről egymásét,végigtapogattuk,hátrahúztuk a bőrt.31f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!