Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Zavarna ha csak kipróbálni akarná veled egy pasi?
Figyelt kérdés
És hogy az se biztos hogy állna neki. Hisz csak érdekelné milyen lehet.nov. 17. 11:49
11/15 anonim válasza:
Próba szerencse.
Mindent beszéljetek meg, vagy csak hagyjátok hadd vigyen a pillanat benneteket ez attól függ mennyire ismered a partnered. Viszont az előkészületekhez mindenképpen egyeztessetek, mert ha ugye valaki passzív annak elő kell készülni.
12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem,hiszen nálam is így volt,kipróbáltam valakivel.
13/15 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt, volt is már ilyen.
14/15 ZOLEEJOKER válasza:
Nem zavarna..Csak többször akarja utána hetente, én szívesen bevezetném az igazi élvezetek világába...ha szeretné...!! 🤪 Ujjal,kézzel,szájjal, nyelvvel, vibrátorral, műfasszal, vagy amivel kívánja ...!!!
15/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna, főleg ha izmos. És ebben az esetben jó ha élvezi hogy az izmait jól megfogdosom, taperolom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!