Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Zavarna ha csak kipróbálni akarná veled egy pasi?
Figyelt kérdés
És hogy az se biztos hogy állna neki. Hisz csak érdekelné milyen lehet.nov. 17. 11:49
1/15 anonim válasza:
Pont így voltam egy pasival.
Megbeszéltünk mindent előre, benne volt a pakliban hogy nem áll fel neki, de pont ellenkezőleg történt.
Még volt pár alkalom, annyira tetszett neki.
Viszont azt mondta utána, hogy megijedt, mennyire izgatja pasival az orál. Szóval inkább elfojtja magában.Azóta sem találkoztunk.
3/15 anonim válasza:
Nem zavarna, lehet hogy nekem se allna fel nem tudom, nem voltam meg fiuval, de ha masztizok többször arra gondolok es az jol esik.
csak lanyokkal voltam eddig.
Szivesen lennek egy ilyen kezdö sraccal.
4/15 anonim válasza:
Nem zavarna. Egy csomo mindent így is lehet. A legrosszabb esetbe közős verés lesz a vége.
5/15 anonim válasza:
Nem zavarna. Szívesen bevezetném a férfi szex gyönyöreibe.
6/15 anonim válasza:
Nem zavarna
Szívesen kipróbálnám vele amit szeretne :)
7/15 anonim válasza:
A számba tuti megkeményedne :) aztán mehet a popsimba. Szívesen segítenék. 35/F
8/15 anonim válasza:
Válaszolók, van közöttetek 20 év körüli?
9/15 anonim válasza:
Nem zavarna!
Volt már ilyen, és pont ugyanúgy állt neki, mintha nem pasival lett volna😂
De am ez mindig benne van a pakliban egy kezdővel, szóval nem zavar, ha mégse működik a dolog.
36/F
10/15 anonim válasza:
Maximálisan támogatnám a dolgot. A szex eleve a rugalmasságról is szól. Ha stresszelné magát az ember az új szituáció miatt, az teljesen érthető és elfogadható. Akkor kicsit finomabban kell újra próbálkozni (és nem is ugyanazon a napon). Ha meg sikerül közben kicsit jobban oldani a gátlásokat, akkor meg egy nagyon jó/szép/izgalmas élménnyel lesz az ember gazdagabb. 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!