Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabdiaz13 kérdése:
Van olyan pasi aki azért probálta ki vagy szeretné kipróbálni pasival a szexet mert a nőknél nincs sikere?
Figyelt kérdés
Kor?
Méret?
Aktiv v passziv?
2023. aug. 19. 06:56
1/15 anonim válasza:
21 évesen volt ilyen, de szex nem volt,csak egyebek.
3/15 anonim válasza:
Nem volt sikerem lányoknál, de nem emiatt próbáltam ki fiúkkal, hanem mert izgatott és izgat ma is.
20 éves, 18 cm, uni
4/15 anonim válasza:
Nekem olyan patnerem volt aki semmi mást nem akart csak hogy leszopják. A felesege aki az első és utolsó kapcsolata volt, egyszer szopta még a szerelmük elején. Utána soha többet. Azt mondta hogy kurvához nem akar menni, lányolnál próbálkozott, de túl sok idő és energia mire összejönne és a felesege mellett ennyit nem tud rááldozni. A fiúknál meg egyszerű felmegy a chatre és van hogy 30 perc múlva már valaki kapja is be neki.
5/15 anonim válasza:
Nem gondolnám. Inkább a kiváncsiság része az érdekes. Plusz élmény.
6/15 anonim válasza:
Mondhatni. Nehéz nőt összeszedni még alkalmira is. Így meg felmehyek netre, és max egy órán belül már leürített valaki, vagy dugtam egy jót.
7/15 anonim válasza:
Biszex férfival kipróbálnék pár dolgot ;)
8/15 anonim válasza:
Kedves 4-es,
egy barátom rokona érdeklődik, hogy melyik chatről is volna szó...??? :-)
9/15 anonim válasza:
A gyakorlat nem ezt mutatja:)
Más a szándék és más a megvalósítás, utóbbi általában elmarad :)
Éppen mindig közbejön valami...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!