Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feszültség, frusztráltság, a megfelelő partner hiánya és a ki nem élt szexuális vágyak?
"Vágyam" nem tudd teljesülni, lehet ezèrt vagyok a hétköznapokba is frusztráltabb? Mivel a vágyaimat nem tudom kiélni?
Voltam már cisz nővel, hosszabb kapcsolatban is. Az elejen semmi probléma nem volt az ágyban. Aztán ahogy telt az idő, egyre inkább elkezdtek érdekelni a transz nők, shemalek, femboyok. A partnerem egyre kevésbé izgatott. Viszont hiába érdekelnek nagyon a fent említett lányok, sose találok olyat aki ne lenne fent a rosszlanyokon. Vagy bármi hasonló redflag ne jönne szóba. Ezt csak azért említettem meg mert mindig is hosszútávra szeretnék egy partnert, és nem csak az ágyba. Hanem egy kapcsolatot szerettem volna mindig is. Persze ezt megnehezíti még az is, hogy belül is passzoljunk egymáshoz, ami talán a legnehezebb része a dolognak....
20f
14)
Már rég nem vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!