Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy bi kíváncsi férfiként, kizárólag női partner társaságában élvezed férfi partnerrel vagy kettesben is, biszex és meleg férfi is játszik vagy kizárólag bi?
Sok bi vágyakkal bíró férfi csak női partnerével együtt élvezi másik férfivel a szexet (hármasban, többesben). Míg vannak, akik kettesben is kipróbálják vagy aktívan játszanak férfivel/férfiakkal is. Te melyik verzióban élvezed?
Ha barátnőd/feleséged társaságában próbáltad ki a biszex játékokat, milyen élmény volt utána kettesben férfivel? Randi is volt vagy egyből a lényegre tértetek? Mit gondolsz, személyesen képes lennél összejönni, felszedni egy pasit? Netalán már volt ilyen?
Kettesben is, meleggel is.
Szerintem ez a biszexualitás.
Egy négyes alkalmával egy üvegforgatás során kaptuk a két csajtól a feladatot hogy szopcsi egymást.
Életemben akkor volt először ilyen kalandom,de nem volt olyan kiábrándító mint amilyennek először hittem.
Azóta volt már többször ilyen, de kifejezetten csak akkor, ha min. a párom is beszáll.
Nekem mindegy.Fő az élvezet.Mondjuk a nők azért jók mer kinyalhatom az
anyagot belőle akár másét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!