Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, azt pozitívan értékelnétek, ha a pasitok úgy is áldását adná arra, hogy nővel (de csak nővel) szexeljetek, hogy ő nincs is ott? Tehát nem kérné, hogy feltétlenül hármasban, hanem megértené, ha kettesben is lennétek nővel?
Mert gondolom arra izgul, hogy a nője mással van.
Nem.
Pasival miért nem lehet? Nőbe is ugyanúgy bele tudok szeretni, mint pasiba, nem oszt nem szoroz úgymond a "veszély" szempontjából. Meg persze nőkkel így nagy általánosságban jobb a szex, legalábbis számomra, ügyesebbek és ilyenkor egy másodpercig sem hiányzik a farok.
Irreális, hogy kevésbé félsz a női vetélytársaktól, akkor menj bele abba, hogy mással szexelhet a párod, ha tényleg stabil a kapcsolatotok, de nekem úgy tűnik be vagy ijedve, ha a pasiktól tartasz.
Volt páromnak felvetettem, mert nagyon sokat voltunk külön (külföldön dolgozott, 4-6 hetente jött haza 1 hétre), hiányzott egy társ és a testiség ( cirógatástól, összebújástól kezdve a szexig minden). Akkor azt mondta, hogy rendben, de mikor (csak) csókolóztam egy lánnyal mégis mérges lett rám. Aztán inkább el is engedtem a dolgot.
Viszont ha a páromtól megkapok mindent, szerintem meg se fordulna a fejemben, hogy mellette egy lánnyal is legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!