Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi történt velem? Szaunában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt velem? Szaunában megláttam egy idegen pasi igen nagy némi szervét, és azóta mindig arra gondolok. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok kapcsolatban, szeretem a párom!!! Hétvégén ismerősökkel elmentünk szaunázni, majd egészen véletlenül( nem szándékosan) megláttam egy idegen pasi nemi szervét, és ami fura hogy nem is jóképű pasi, alacsony, vékony de komolyan mondom már ott szinte bizseregtem. Sosem volt velem ilyen! Szégyellem magam! A törölköző alatt kilógott neki mikor átlépett a padon, ez kétszer történt. Nagy volt, vastag, hatalmas makkal. Hát aznap este végig a fejembe járt hogy mi lenne ha....pedig sosem tettem ilyet hogy csak szex!!! Persze nem ismertem a pasit. Mit tegyek? Három napja a fejemben jár az a két másodperc. Ma alig tudtam a munkámra koncentrálni, megőrülök. Mit tegyek??? Segítsetek ha valakinek volt ilyen, hasonló.
nov. 4. 19:47
 1/7 cinderella_ ***** válasza:
100%
El fog múlni, ahogy más köti le a figyelmed.
nov. 4. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
A nagy farok mindenkit lenyűgöz :)
nov. 4. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Hogy mi? Alig tudtál a munkára koncentrálni? Kicsit túltoltad ezt a mesét kisfiam. Ronda férfiak lankadt p.csére egy nő sem izgul fel. Te azt csak hiszed, hogy a nők is ugyanúgy működnek, mint a férfiak, hogy villantanak nekik egy nemiszervet, és már majd elcsöppennek.
nov. 4. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiváló kategóriába raktad a "kérdésedet", pont abba amilyen te is vagy Norbika 😄
nov. 4. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
és azt is elképzelted kérdező, hogy ha egy ilyennel szexelnél a nagy mérete alig menne beléd, lehet fájna is illetve szopni sem tudnád mert be sem férne a szádba
nov. 5. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha latnad az en 12centisem, aludni sem tudnal.
nov. 5. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6os ez jó 🤣 🤣 🤣 🤣
nov. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!