Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Verték már ki/szoptak már le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verték már ki/szoptak már le mosdóban? Hogy történt? Ismerős, vagy idegen?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Kempingben történt. Nem a mosdóban, hanem egy helységgel bentebb, a zuhanyzóban. Egy idegen srác volt, amúgy német. Én szoptam le. Már zuhanyoztam mikor beállt a szembe lévőbe. Eszméletlen jó teste volt és akkora farka, hogy nem hittem el! Magas, szálkás, szőke-kékszemű. Mint a mesebeli herceg. Elkezdtük nézni egymást, egyre gyakrabban találkozott a tekintetünk. Én már álltam. Elkezdtem verni magamnak. Erre ő is. Volt még bent egy fazon, de láttam kimegy. Átmentem hozzá. Megfogtam a hatalmas faszát, picit simogattam aztán leguggoltam és leszoptam. Ő nézte, nehogy jöjjön valaki. Kb.2perc alatt elélvezett a számba. Isteni fincsi anyaga volt. Aztán felálltam és ő meg kiverte nekem. De úgy, hogy ráélveztem a farkára. Aztán visszamentem a zuhanyom alá. Letusoltunk. Együtt mentünk ki. Mivel nem tudok németül, így angolul váltottunk pár szót. Kiderült, nemsoká indul haza. Már felpakoltak, csak még letusolt az út előtt. Így sajnos nem lett folytatása. De örök emlék marad, életem legszebb pasija volt! :)
2023. okt. 27. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Hány éves voltál?
2023. okt. 27. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
20 éves
2023. okt. 27. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem, de még 14 éves koromban osztályfarsangon leszoptam az egyik osztálytársamat.

8. osztályba jártunk, engem meg mint minden tinit, nagyon érdekelt a szex, csak hát történetesen nem csak a csajok indítottak be. Sokat fantáziáltam arról, hogy milyen jó lenne egy fiú farkát a számba venni, és milyen jó lenne, ha el is élvezne. Aztán ezen az osztályfarsangon - ami ugye utolsó volt nekünk - láttam, hogy az osztályból a leghelyesebb srác kiment vécére. Nem volt jellemző a gyakori vécére járás, szóval gondoltam, most itt az alkalom, bepróbálkozok. A vécé az épület másik részében volt, egy folyosó vezetett oda, szóval jól lehetett hallani, ha valaki jönne. Én utánna mentem, és odaálltam mellé a piszoárnál. Amikor végzett, bátortalanul rákérdeztem, hogy esetleg kérhetnék valamit? Kicsit furán nézett, de rákérdezett, hogy mit szeretnék? Megkértem, hogy maradjon kettőnk között, és ha rosszat mondanék, akkor inkább felejtsük el a dolgot. Ő azt mondta, rendben. Na, ekkor mondtam, hogy ha már itt vagyunk, én ki akarom próbálni, hogy milyen, ha a farkát beveszem a számba. Pár másodpercig vacillált, majd "oké, rendben, de vigyázzunk, nehogy meglássák". Eszeveszettül boldog, és izgatott voltam. Hozzátette, hogy úgyis ki akarta csapni, volt pár lány, akiktől nagyon kanos lett, főleg így kihívóbb öltözetben. Szóval még kapóra is jött, hogy én segítek neki. Mondtam is neki, hogy gnodoljon csak arra, hogy az XY csaj szopja. Nem kellett két perc, és el is ment. Nagyon fura érzés volt, de nagyon tetszett. Ő pedig nagyon cuki volt, eléggé meg volt lepődve, hogy végül tényleg a számba élvezett, és kérdezgette, hogy ugye tényleg nem baj, hogy oda élveztem? Aztán egy perc különbséggel visszamentünk a buliba. Nap vége felé, amikor egyedül volt, odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy szeretné-e mégegyszer? Mondta, hogy igen, és ugyanez megtörtént másodjára is, azzal a különbséggel, hogy én bátorságot vettem, és még azt is megkérdeztem, hogy esetleg nincs-e kedve megd*gni? De arra azt mondta, hogy nem merné megtenni. Szóval ismét csak szoptam egy jót. A végén megköszönte, hogy milyen aranyos vagyok, egy buliban sem érezte még magát ilyen jól. A végén mondtam, hogy mindjárt megyek, de most nekem is ki kell vernem, erre pedig mondta, hogy segít benne, ha nem gond. Így aztán kiverte nekem.

Sajnos folytatása nem lett a dolognak.

2023. okt. 27. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

haveromnak csinaltam en, buliba. 19 eves voltam.

ö vett ra de nem bantam meg. azota se volt semmi hasonlo.

2023. okt. 27. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Többször is.Van egy nyilvános wc Pesten.Ott voltak a legjobb kalandok.Az

Egyik különösen jó volt.Le szoktam menni ha teli vagyok,ott mindig akad

valaki,csak azt kell kivárni,hogy bejön,a piszuárhoz lép és elkezdi verni.

Kb két perc és jöttek,ketten voltak.Rögtön elővették és verték.Közben

egymást is.Az egyiknek szép termetes farka volt.Biztos 20 cm feletti.

Másik is szép volt nem akkora,de szép.Állt rendesen,mind kettő.A nagy farkú

lehajolt és szopott.Én már veretem.Észrevették és oda léptek.Szó nélkül

megfogták a farkam és verték.Hamar rá tértünk

szopásra.Mindenki,mindenkit.Engem a nagy farkú nyelt.Aztán jöttek ők.

Felváltva szopattak.Aztán két farok a számba.Alig fért a számba.Azután

megint felváltva.5 perc és jött a sperma áradat.Először a nagy farok.A

Torkomig nyomta a másik a fejem nyomta.Aztán meg kaptam.Próbáltam nyelni

de annyi volt,hogy kifolyattam a szám mellet.Aztán még dugta a szám amíg lankadt.Ki húzta,alig hogy levegőhöz jutottam,jött a másik.Gyors volt

2 perv és kaptam még egy adagot.Közben újra kemény lettem.A kisebb rá hajolt és pillanatok alatt ki végzet.Ekkora már nagy volt a közönség.A

többség verte,de voltak akik szoptak.Együtt távoztunk miután arcot mostunk

Kint bemutatkoztunk és megbeszéltünk egy randit. Aloha

2023. okt. 27. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Koliban volt hogy egyszer mikor bementem nem hallották és az egyik WC fülkében hallottam, hogy szopás zajlik. Hangjáról. Meg alul láttam 4 cipő van bent stb. Aztán kimentem és megvártam kik jönnek ki. Ezután az egyiket elcsíptem, hisz nekem is voltak már akkor meleg hajlamaim. Annyit mondtam, hogy tudom mit csináltatok de engem is érdekel a dolog. Úgy tett, mintha nem tudná mit mondok de pár óra múlva átjött a szobámba, hogy mire is gondoltam. Mondtam, hogy tudom, hogy az egyikük leszopta a másikat és engem is leszophatna. Nos innen már nem tagadta és felajánlotta, hogy leszop. Így elmentünk a WC-re és leszopott. Ami végül amúgy egész gyakran megesett mert szerette a farkam a csávó. Az egészben az volt az érdekes nekem, hogy a másik srácról nem is gondoltam volna hogy bi/meleg. Erről se aki szopott, de a másik nagyon nem olyan volt...
2023. okt. 27. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7 "de a másik nagyon nem olyan volt..."

Ó, én meg passzív biszex vagyok, amit amikor legjobb lány barátomnak elmondtam, annyit mondott, hogy "bárkiről hamarabb el tudtam volna képzelni".

Vannak persze olyanok, akikről lerí, hogy melegek, vagy minimum biszexek, de a többségről a fene meg nem mondaná ám. :)

2023. okt. 27. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!