Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabdiaz13 kérdése:
Titeket szopott már le idegen pasi? Akár nyilvános hely?
Figyelt kérdés
Kor, méret, szexuális beállítottság?2023. nov. 6. 09:43
1/11 anonim válasza:
Igen, kocsiban, meleg szaunában
21/F biszex
2/11 anonim válasza:
29F en szoptam mar igy idegen pasit ha ez számít
3/11 anonim válasza:
Szex moziban szopott le idegen srác.
4/11 anonim válasza:
Vonat,szex mozi,wc,busz villamos,autó,játszótér,.....
5/11 anonim válasza:
Volt rá példa, mégpedig a munkahelyemen!
Neten ismerkedtünk, dejött a srác (17-18 lehetett) a munkahelyemre, szopott, kivertem neki!, jó volt...
Kár hogy megszakadt a kapcsolat!
Ilyesmire bármikor vevő vagyok...
7/11 anonim válasza:
Igen, és én is szoptam parkban, parkolóban a kocsimban
8/11 anonim válasza:
Balatonban tapi után lecumizott a wc-ben.Alig voltam 18.Ő meg 22.
9/11 sipekilaci válasza:
Még 17 éves koromban szaunában. Akkor (addig ) nekem nem volt pasival kapcsolatom, később rájöttem, hogy bi vagyok. Most 52 éves vagyok.
10/11 anonim válasza:
Én szoptam már lépcsőházban autoban, mekis wc ben, és moziban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!