Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Mit tennétek a helyemben?
Előre bocsi, picit hosszú lett.
Még nem próbáltam lánnyal, viszont erősen foglalkoztat a gondolat. Sulikezdés óta van is egy lány aki izgatja a fantáziám, de csak a kipróbálás erejéig, szerelemről nincs szó csak erős barátságról. Pár hete még úgy gondoltam ha lenne valami köztünk, talán több is kialakulhat majd. Viszont a lány semmi jelét nem adta még annak se, hogy esetleg kicsit is vonzódna a női szerelemhez. Így én is további lehetőségeket adtam másoknak is. Így ismertem meg egy fiút, akivel kezd elég komollyá fajulni a dolog. Már volt némi szex is vele. Most a héten viszont színt vallott a lány, hogy volna kedve kipróbálni velem és ha esetleg bejön a dolog akár tovább is fejlődhetne köztünk a dolog.
Ezek után mit tennétek a helyemben?
Semmi jelét nem adta majd most színt vallott... aha persze
Megint egy unatkozó kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!