Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de félek hogy nem fog tetszeni neki hogy korábban férfival voltam kapcsolatban. Többször szemeztünk már, de egy barátnője tudomást szerzett az exemről aki férfi. Ne kérdezzétek hogyan, a lényeg hogy rákérdezett nálam én meg bevallottam. Na most azóta a lány akivel szemezgettünk jóformán rám se néz.. Valószínűleg elmondta neki és neki ez annyira nem jön be. Vagy csak beképzelem a dolgokat? Akkor ezentúl már nem is lesz barátnőm mert ez a lányoknál kizáró tényező?
júl. 17. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Az értelmesebb csajoknál ez nem kizáró ok, a hülyéket meg hagyni kell, annyit nem ér.
júl. 17. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Úgy, ahogy az 1. írja!

Lám, mindig jó őszintének lenni, megszabadultál egy ilyen nőtől, még mielőtt tönkrementél volna.

júl. 17. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ez egy lány, akit most nem érdekelsz, és te már az összest temeted? Meg még csak szemeztetek, lehet smúgysem akart volna semmit.
júl. 17. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Abban se vagyok biztos amúgy hogy elmondta. Csak pont azóta nem mutat érdeklődést..
júl. 17. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ez akkor elég egyértelmű, hogy kiábrándult… Sajnálom haver, ezvan…

Találsz mást, amúgy ismerős az eféle áltatás, hogy talán minden a régiben maradt, nem azért nem nézett rám legutóbb, stb… Jó volt a megérzésed ezzel kapcsolatban

júl. 17. 18:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából simán lehet az is hogy azt hiszi, hogy meleg vagyok..
júl. 17. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Kár, hogy kiderült és nem kerülted meg a kérdést, a rákérdezésnél… Ha vannak fent a neten közös képek az ex-el, vagy bármi információ, akkor azt szedd le… amúgy ez a biszex dolog tényleg zavaró a lányok/nők többségénél
júl. 18. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Jobb, hogy kiderult meg az elejen! Nem kell kitorolnod az eletedbol azt a korszakot amikor az exeddel voltal, ahogy a 7es tenne, hogy csak "boldoguljon" az eletben, egy hazugsagot teremtve. Kihasznalva egy not, mikozben tudj,a hogy az valojaban nem akarna, ha tudna hogy bukik a faszra.

Ez az eleted resze, az emlekeid, a lenyed, hogy biszex vagy. Konnyebb lenne, ha pasiknal maradnal

júl. 18. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Elobb utobb ugy is kiderult volna, ha kapcsokatban voltal ferfival nyilvánosan, az szall a szelben pletykakent.
júl. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!