Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A férjem ezzel kiverte nálam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezzel kiverte nálam a biztosítékot . Ti mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés
10 éve élünk boldog házsaságban . De pár napja készült nekem egy meglepetéssel amit azóta se tudok megemészteni , és csak pilázok . Szexuális téren elég kíváncsiak vagyunk ,sok mindent kipróbáltunk együtt normális keretek között . De amit pár napja csinált az nekem sok volt . Lényegre térek elég is annyi , le cumiztatta magát előttem egy netről rendelt férfival majd utána ö is megtette ennek a férfinak . Mind ezt elvileg az én szórakoztatásomra(volt pár hete 2 nő 1férfi kalandunk) és azt akarta nekem ezzel visszaadni . Tudtommal a férjem nem bi . Komolyan azt gondolta ez nekem tetszeni fog ? Ti mit tennétek a helyemben ? Rosszul vagyok azóta is
2022. okt. 8. 17:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Kamu. Beteg.
2022. okt. 8. 17:46
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen hármasok előtt ezért kell lefektetni a szabályokat és megbeszélni hogy kinek mi hogyan tetszene.

Ha ott nem szóltál közbe, legalább most beszéld meg vele hogy ez neked sok, és jó lenne ha legközelebb nem lenne ilyen - vagy ha a párod annyira élvezte akkor megpróbáltok komprumisszumot kötni

2022. okt. 8. 17:48
 3/21 A kérdező kommentje:

Én ott köpni , nyelni nem tudtam. Csak néztem . Kb 25 perc volt az egész és mindenki ment a dolgára. Hát természetesen mondtam, hogy ez számomra kiábrándító és gusztustalan volt . Erre megsértődött és azóta is duzzog .

Mintha ö lenne az áldozat ,hogy ezt is képes volt értem megtenni . Mintha bármikor is adtam volna ennek jelét ,hogy ilyesmit szeretnék .

2022. okt. 8. 17:54
 4/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem csoda hogy duzzog ha így a képébe hánytad a dolgot.

Minősítés nélkül is megmondhattad volna hogy nem jött be.

2022. okt. 8. 17:57
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
Hagyd ott, ha jót akarsz.
2022. okt. 8. 18:01
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

Ha tudnád,hány férj csinálja ezt úgy, hogy a feleség nem sejti...

Annyiban korrekt,hogy előtted csinálta - bár ez nem vigasz :(

2022. okt. 8. 18:03
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Elmondtad neki, hogy ez neked nem jött be, mást nem tehetsz. A duzzogást majd idővel abbahagyja valószínűleg és minden megy tovább, mint eddig.
2022. okt. 8. 18:30
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el, hogy a férjed nem most először volt férfival. Eddig a hátad mögött tette, ki tudja hány éve már. Nyilván tagadni fogja.
2022. okt. 8. 18:59
 9/21 anonim ***** válasza:
30%
Mi a szar hat én komolyan mondom sajnállak szerintem a legtöbb nő abban a pillanatban hagyná el a férjét hogy látja hogy ott cumizik
2022. okt. 8. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
49%
Pedig elég sok nőnek tetszik, amikor két férfi csinálja, pont úgy, amikor férfiak néznek leszbi szexet. Ezek szerint te kivétel vagy.
2022. okt. 8. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!