Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ezzel kiverte nálam a biztosítékot . Ti mit tennétek a helyemben ?
Figyelt kérdés
10 éve élünk boldog házsaságban . De pár napja készült nekem egy meglepetéssel amit azóta se tudok megemészteni , és csak pilázok . Szexuális téren elég kíváncsiak vagyunk ,sok mindent kipróbáltunk együtt normális keretek között . De amit pár napja csinált az nekem sok volt . Lényegre térek elég is annyi , le cumiztatta magát előttem egy netről rendelt férfival majd utána ö is megtette ennek a férfinak . Mind ezt elvileg az én szórakoztatásomra(volt pár hete 2 nő 1férfi kalandunk) és azt akarta nekem ezzel visszaadni . Tudtommal a férjem nem bi . Komolyan azt gondolta ez nekem tetszeni fog ? Ti mit tennétek a helyemben ? Rosszul vagyok azóta is2022. okt. 8. 17:43
21/21 anonim válasza:
Semmi különbség nincs benne morálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!