Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még lányok akik hasonló helyzetbe vannak, mint én?
Figyelt kérdés
Még csak most ismerkedek a ténnyel, hogy igen a lányok is egyre jobban vonzanak.
Jó pár évvel ezelőtt, voltak akkor barátnőim, akikkel mikor kettebe voltunk simogattam, de volt hogy néhány alkalommal megpusziltam a nyakát vagy a kezét. Eddig még nem akadt lány, akivel akár tapasztalhatnék több mindent is.
Vannak még lányok, akik hasonló helyzetbe vannak, mint én?
18/L
okt. 5. 17:52
2/5 anonim válasza:
Hidd el, te vagy így egyedül a többmilliárd Földlakó közül.
leszbivadász Lajoska...
3/5 anonim válasza:
A ferde hajlamot kezeltetni kell szakorvossal, mert fajtalan sulyos bűnök forrása, tinikori hormonkilengés, de természetellenes irány lenne, ezt kinövöd hamarosan .
4/5 anonim válasza:
19:18 ismerek egy jó idegsebészt, aki szívesen végez lobotómiát otthon, a pincéjében. Neked nagy szükséged lenne erre a kezelésre
5/5 Csicuki válasza:
Ha keresel fogsz találni én személy szerint csak smároltam a lányokkal mikor kerestem magam. Szóval keresni kell csak a partnert, lesz rá vevő előbb vagy utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!