Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretem a pasimat csak az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a pasimat csak az a baj hogy le kell vele feküdni- lányok volt vlaki vagy ismerősötök már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Miért alakult így?

2022. márc. 25. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Le kell vele feküdni? Ha korainak tartod,mond meg neki. Ha nem akarod még,ne tedd meg.
2022. márc. 25. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom,hogy még szűz vagy ,és azért tartasz tőle.A szex a lánynak is nagyon jó,de ha nem érzed megad felkészültnek rá akkor nem kell,sőt nem is szabad.
2022. márc. 25. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#1, valószínűleg nem korainak tartja, csak nem vonzódik hozzá.
2022. márc. 25. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Általában ebben vagyok.

Nem vagyok szexorientalt es amugy gyakorta jobb a maszti mint pasival.

A szex nálam szinte minden kaocsolatomban csak szivességi szolgáltatás az mellett viszont hogy az intimitásra szuksegem van a páromtol amit igy kapok meg (nem az orgazmusra van)

Tehát ha megadja egy ferfi a kapcsolatban ami nekem kell (pl megbizhatoság, szeretet torodés vagy társam is nem csak egy f.sz, stb)akkor megkapja amit ő szeretne

2022. márc. 25. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem új kapcsolat éven túli.
2022. márc. 25. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Minek neked pasi? Amúgy ilyen felfogással réged dobtalak volna
2022. márc. 25. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
volt
2022. márc. 25. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
2%
#6 ilyennel mint te, össze se jött volna, nyugi. Senki nem akar veled lenni, nagyon vicces hogy mégis így beszélsz. Hallottál már arról egyáltalán hogy egy kapcsolat több mint szex?
2022. márc. 25. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Régebben voltam így, bár nem azért, mert szűz voltam, szimplán csak terhet jelentett nekem a szex. Ez a probléma két dologra volt visszavezethető: 1. A fogamzásgátló elvette a libidómat, 2. Rossz volt számomra a szex, nem élveztem, csak kínlódás volt. Abbahagytam a gyógyszert, kinyitottam a szám és energiát fektettem abba, hogy élvezzem. Bármennyire is fáj az egómnak, de ez kellett hozzá és nem az, hogy a másik fél kiolvassa a gondolataimból, mi a jó nekem.
2022. márc. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!