Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a pasimat csak az a baj hogy le kell vele feküdni- lányok volt vlaki vagy ismerősötök már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Miért alakult így?2022. márc. 25. 14:51
1/9 anonim válasza:
Le kell vele feküdni? Ha korainak tartod,mond meg neki. Ha nem akarod még,ne tedd meg.
2/9 anonim válasza:
Gondolom,hogy még szűz vagy ,és azért tartasz tőle.A szex a lánynak is nagyon jó,de ha nem érzed megad felkészültnek rá akkor nem kell,sőt nem is szabad.
3/9 anonim válasza:
#1, valószínűleg nem korainak tartja, csak nem vonzódik hozzá.
4/9 anonim válasza:
Általában ebben vagyok.
Nem vagyok szexorientalt es amugy gyakorta jobb a maszti mint pasival.
A szex nálam szinte minden kaocsolatomban csak szivességi szolgáltatás az mellett viszont hogy az intimitásra szuksegem van a páromtol amit igy kapok meg (nem az orgazmusra van)
Tehát ha megadja egy ferfi a kapcsolatban ami nekem kell (pl megbizhatoság, szeretet torodés vagy társam is nem csak egy f.sz, stb)akkor megkapja amit ő szeretne
5/9 A kérdező kommentje:
Nem új kapcsolat éven túli.
2022. márc. 25. 15:00
6/9 anonim válasza:
Minek neked pasi? Amúgy ilyen felfogással réged dobtalak volna
8/9 anonim válasza:
#6 ilyennel mint te, össze se jött volna, nyugi. Senki nem akar veled lenni, nagyon vicces hogy mégis így beszélsz. Hallottál már arról egyáltalán hogy egy kapcsolat több mint szex?
9/9 anonim válasza:
Régebben voltam így, bár nem azért, mert szűz voltam, szimplán csak terhet jelentett nekem a szex. Ez a probléma két dologra volt visszavezethető: 1. A fogamzásgátló elvette a libidómat, 2. Rossz volt számomra a szex, nem élveztem, csak kínlódás volt. Abbahagytam a gyógyszert, kinyitottam a szám és energiát fektettem abba, hogy élvezzem. Bármennyire is fáj az egómnak, de ez kellett hozzá és nem az, hogy a másik fél kiolvassa a gondolataimból, mi a jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!