Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlreagáltam amikor szóhoz sem tudtam jutni percekig miután megtudtam, hogy édesanyám biszexuális?
Mi közöd hozzá? Már bocs.
Te megszülettél. És pont.
Ha te lennél más, meg lennél sértődve, hogy nem fogad el olyannak, amilyen vagy.
Ő szeret téged, a testében nevelkedtél, a testéből táplált téged, éveken át nem aludt, hogy neked minden a lehető legjobb legyen. Az a minimum, hogy egy büdös, árva rossz szót sem szólsz ezzel kapcsolatban. Mert nincs hozzá semmi közöd!
Nem reagáltad túl, elhiszem, hogy fejbevagott.
Ez van, fogadd el. Mást úgysem tudsz csinálni.
#2 hú, veled vannak gondok...
Teljesen természetes, hogy meglepődtél. Nincs ebben semmi rossz. Közöd pedig természetesen van hozzá, hiszen az anyád :D nyilván fogadd őt el így is.
Hogy tudtad meg? Anya csókolózott a barátnőjével, vagy rájuk nyitottál?
Azt nehezen tudom elkepzelni, hogy leültetett a konyhában a hokedlire és szemedbe nézve közölte, hogy mindkét kapura játszik. Mert mi közöd lenne hozzá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!