Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális fiúként van lehetőségem a boldogságra?
Figyelt kérdés
Inkább meleg vagyok de néha nagyon felizgulok egy egy lányra, amúgy lerí hogy meleg vagyok még sem volt még sosem ügyem fiúval meg lánnyal sem. Szerintetek fiúval vagy lánnyal fogom végezniszept. 21. 14:38
1/4 anonim válasza:
Ki kell próbálni mindkettővel,és amelyiknél erősebben érzed azt ,hogy testileg -lelkileg vonzódsz hozzá akkor érdemesebb arra mozdulni.és nem csak a szexre gondoltam.
2/4 platinumhand válasza:
Ezt amúgy nem jó így fejtegetni és méregetni, az #1-esnek igaza van ebben, hogy meg kell élned mindkét nemmel, és nem csak a szexre, hanem a lelkiségre és az adott partnerre is figyelned kell.
Egyébként hasonló dilemmám van nekem is az utóbbi időben, nem tudom, mikor fog ez feloldódni. Egyszerre szeretnék kapcsolatot lánnyal, kapcsolatot sráccal vagy csak szexelni akármelyik nemmel. És a választás kizárólagossága megbenít mindegyik felé.
3/4 anonim válasza:
Hat ha inkabb meleg vagy, ferfiakkal kezdj ki. Egy ferfi legyen a "nagy o". Ugy logikus, ha o is biszex lesz, max harmasban nyomjatok lanyokkal, ha ratok jon a kesztetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!